Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition


Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition

Nu op Nintendo Switch ™, voer je hilarische missies uit en versla epische bazen in het Weirding Woods, Mount Steep en Neighborville Town Center om medailles te verzamelen en waanzinnige outfits vrij te spelen. Feest met maximaal drie vrienden en ga rond in Giddy Park of duik in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover, waarbij je tegenstanders overwint, kabouterbommen afvuurt, stuitert op roze slijk – het is het leukste dat je zult hebben sinds gesneden brood.

Neem je systeem overal mee naartoe en bereid je voor om offline en online wat gras te schoppen in een plant-op-zombie-conflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville en weer terug zal brengen!

  • Ga offline naar de buitenste randen van Neighborville – Ontdek Giddy Park, PvE free-roam-regio’s en Private Play-modi, allemaal zonder internetverbinding.
  • Pas elk personage aan voor de strijd – Verdien in-game-munten alleen door te spelen en geef ze uit in de Rux-winkel om coole aanpassingsitems, personages en voordelen te ontgrendelen.
  • Speel met je favoriete mensen -Feest met maximaal drie vrienden en ga rond in Giddy Park of duik online in een 8v8-multiplayer in Turf Takeover en versla tegenstanders tijdens een gigantische schermutseling in de voorsteden.
  • Bewegingsbediening en aanraakmenu’s – Gebruik bewegingsbediening om te richten, met een volledige reeks instellingen om aan uw voorkeur aan te passen. Interactie met UI-menu’s tijdens het spel met behulp van aanraakinvoer, inclusief kaartzoom.
  • Prize Map Selector – Kies uit en werk op elk moment met alle 12 prijskaarten, en wissel prijzenbollen in voor ongelooflijke beloningen!
Ad

Release info - Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition


Release datum
2021-03-19 00:00:00

Uitgever
Electronic Arts

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
16

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXB3A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
action, adventure, shooter