Pool Slide Story


Pool Slide Story

Splish, splash, splosh! Het is tijd om wat golven te creëren en je eigen natte, prachtige (soms gekke) waterpark te openen! Hoor dat? Dat is het geluid van supergladde shenanigans bij zwembadglijbanen. Wil je meedoen? Natuurlijk.

Breid je waterpark uit, voeg spannende faciliteiten toe en word het gesprek van de dag. Uw bezoekers zullen selfies maken in uw park, waardoor u gratis publiciteit krijgt! Sluit vriendschap met ze en ze sturen je opmerkingen en suggesties.

Maak uw bezoekers blij door een scala aan eten en drinken aan te bieden bij kraampjes, gekleurde of geurige zwembaden te creëren en gratis drijvers en badkleding weg te geven.

Verzamel ingrediënten en kook voedsel en maak vervolgens menu’s voor je eetstalletjes.

Je hebt keuze te over bij het aanpassen van je waterpark, met een ruime keuze aan attracties om te bouwen. U kunt ook zowel binnen- als buitenzwembaden hebben, zodat uw bezoekers, ongeacht het weer, altijd een comfortabele plek hebben om rond te spetteren.

Kun je een prachtig waterpark creëren waar iedereen dol op zal zijn?

Release info - Pool Slide Story


Release datum
2020-07-02 00:00:00

Uitgever
Kairosoft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAVCNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, french, german, korean, chinese

Genres
puzzle, simulation, strategy, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Pool Slide Story

¥15.00
RUB 975.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.