Rally Racers


Rally Racers

Preview Image

Rally Racers: waar doelbewust scheuren je doel is!

Rally Racers, een maffe cartoonracegame, is een en al snelle en heftige actie voor het hele gezin. Neem het op tegen andere coureurs op weg naar de roem! Pik onderweg speciale wapens en boosts op, laat wat stunts zien, en huur coureurs van de tegenstand in om de uitdagingen te voltooien en als eerste over de finish te gaan.

Het is een race tussen goed tegen kwaad waarbij je het opneemt tegen slechteriken die je willen uitschakelen! Je zult alle hulp kunnen gebruiken, dus zet je beste beentje voor om het hart van de coureurs te overwinnen, voor ze je van de weg af rijden. Kijk goed uit, want een teamgenoot kan zomaar in een woeste tegenstander veranderen en je zonder genade afschieten. Verzamel speciaal fruit om de coureurs weer aan jouw kant te krijgen, of ga op zoek naar alle gouden ballen om het eind van elke missie te halen. Snelheid en verrassingen, je weet gewoon niet wat je overkomt!

Op je missie moet je zeven racewerelden overwinnen. Elke wereld bevat nieuwe uitdagingen en beloningen, en onderweg verdien je prijzen. Win de gouden bekers aan het eind van elke wereldrace en verzamel ze allemaal om de allerbeste bolide in de wacht te slepen!

Perfectioneer je rijvaardigheden en leer allerlei trucs aan in de tutorial, voordat je de slechteriken op elk parcours eruit rijdt.

Verzamel verborgen fruit, verbeter wagens, ontvang punten voor stunts, schiet de slechteriken overhoop, kies partners in de game gebaseerd op hun kwaliteiten, haal de slechteriken naar jouw kant en voltooi in elke level uitdagingen boordevol actie om de ultieme winnaar te zijn!

Rijd, bots, vecht, scheur door de bochten en verpletter je tegenstanders op weg naar de roem in Rally Racers.

Release info - Rally Racers


Release datum
2018-01-18 00:00:00

Uitgever
System 3 Software

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAKMWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
racing, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Rally Racers