Realm Royale


Realm Royale

Kun je tot 99 spelers verslaan om de Crown Royale te claimen in deze hit fantasy Battle Royale? Download en speel nu gratis!

Kies een klas. Smeed je legende.

Kies een klas en plunder dodelijke wapens en krachtige vaardigheden om je speelstijl aan te passen en het slagveld te domineren. Vlieg door de lucht als een Mage of perfectioneer je nauwkeurigheid als de Hunter. Flank de vijand met de steile Ghost Walk als een Assassin, of spring recht op de strijd af als de Warrior met de heroïsche sprong!

The Ultimate Team Royale

Bel je vrienden: het is tijd om te squadronen. Help je team door een healing station te laten vallen tijdens een vuurgevecht, of vuur een flare in de lucht om binnenkomende vijanden te onthullen. Bouw een team uit vier unieke klassen en werk samen om de felbegeerde Crown Royale te verdienen!

Gebruik Awesome Abilities

Gooi een hersenschuddingbom uit om vijanden in je vuurlinie te krijgen of roep een ijsmuur om dekking te zoeken. Maak een sluipende aanpak met een rookscherm of zoek naar nabije vijanden met een sensor-drone. Vind je favoriete vaardigheden verspreid over het rijk en laat je tegenstanders voorbijgaan.

Legendarische wapens smeden

Ga traditioneel met jachtgeweren en sluipschutters, of omhels de fantasie met zwaarden en kruisbogen. Als je wilt winnen, moet je legendarische wapens maken op forges verspreid over het rijk. Maar wees voorzichtig: het gebruik van de Forge waarschuwt vijanden van uw aanwezigheid!

Oplopen. Verken het rijk.

Reis door besneeuwde vergezichten, kasteelwallen en schimmeljungles. Het beste deel: je kunt op elk moment je paard optillen om de mist te ontvluchten en naar je volgende gevecht te rijden!

Leef om een ​​andere dag te vechten

Het verliezen van een gevecht wil nog niet zeggen dat het allemaal voorbij is. Zuiver gezondheid en je wordt een kip! Overleef lang genoeg als een kip en je keert terug naar de menselijke vorm, waardoor je de kans krijgt om de tafels van je tegenstanders te verslaan!

Ad

Release info - Realm Royale


Release datum
2019-06-20 00:00:00

Uitgever
Hi-Rez Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
99

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPATWQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, japanese, portuguese, russian, spanish

Genres
action, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Realm Royale

EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
GBP 0.0
EUR 0.0
USD 0.0
¥0.00
AUD 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
CAD 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
CZK 0.0
DKK 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
MXN 0.0
NZD 0.0
NOK 0.0
PLN 0.0
EUR 0.0
PLN 0.0
RUB 0.0
0,00 €
ZAR 0.0
EUR 0.0
SEK 0.0
CHF 0.0
ARS 0.0
BRL 0.0
CLP 0.0
COP 0.0
N/A
N/A
N/A
PEN 0.0
Laat me alle prijzen zien!