Red Hot Ricochet


Red Hot Ricochet

Het duel staat op het punt te beginnen in deze verlaten woestenij en slechts één van jullie zal levend uit de strijd komen. Natuurlijk kun je proberen een kogel door hun kop te boren, maar daar is toch niks aan? Red Hot Ricochet is een intense game vol ricochet-duels. Je moet slim schieten en een beetje geluk hebben.

Elke speler heeft een wapen dat stuiterende kogels schiet. Je moet de rotsen om je heen gebruiken als dekking en als manier om je tegenstanders daar te raken waar ze het nooit zullen verwachten. Als je je vijanden niet volpompt met lood, kun je de kogels ook gebruiken om powerups te verzamelen, dode bondgenoten tot leven te wekken of sneller te worden. Gebruik je munitie verstandig, of je schiet jezelf in je voet (letterlijk).

Jullie kunnen het er niet allemaal levend van afbrengen. Zoek de beste rotsen uit, krijg de juiste hoek in beeld en los het perfecte schot voordat iemand anders dat doet.

Release info - Red Hot Ricochet


Release datum
2018-07-12 00:00:00

Uitgever
Everook

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
6

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAP79A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, party, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Red Hot Ricochet

N/A
RUB 602.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.