Return of the Heir


Return of the Heir

Na een lange oorlog kom je terug naar je geboorteplaats. Als nobel voerde u het bevel over een detachement van het leger onder leiding van de koning. Als je je kasteel nadert, merk je dat er iets mis is. Als je dichterbij komt, zul je merken dat het kasteel bezet is door orks. Je twee metgezellen worden voor je ogen gedood door de vijandelijke orc op de kasteelmuren. Haastig ga je naar de achterkant van het kasteel, waar je een geheime doorgang activeert die alleen bekend is bij familieleden. U besluit, als erfgenaam van het gezinshoofd, om het kasteel uit de handen van de slechte orks te nemen.

Return of the Heir is een avontuurlijke platformgame die zich afspeelt in een fantasiewereld. Als jonge erfgenaam reizen we door de hoeken en gaten van ons familiekasteel op zoek naar vermiste familieleden. Bovendien proberen we de schatten te herstellen die door de indringers zijn gestolen. Onderweg zijn er talloze orks, sinistere ratten, spinnen en verschillende vallen zoals verborgen spikes, vallende bollen, vuurspuwende waterspuwers of lavagaten. Alleen gewapend met een boog, moet je alles doen wat nodig is om het kasteel dat je in de toekomst gaat gebruiken te heroveren.

Release info - Return of the Heir


Release datum
2021-03-16 00:00:00

Uitgever
PrimeBit Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA3UFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Return of the Heir

N/A
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.