Réussir : Code de la Route – Nouvelle Édition (French Highway Code)


Réussir : Code de la Route – Nouvelle Édition (French Highway Code)

Nieuwe editie: de inhoud van de oude versie is bijgewerkt in overeenstemming met de laatste hervorming en met meer dan 500 aanvullende vragen/antwoorden. Er is nu een DLC met 1800 nieuwe vragen en antwoorden voor motoren en scooters beschikbaar.

Ontdek de beste manier om de Franse verkeersregels te leren! Bereid je voor op het examen, test je kennis en daag je vrienden uit in exclusieve minigames. Geniet van elke modus in je eentje of met andere spelers, overwin je blinde vlekken met speciale quizseries en bereik de top van de online ranglijst. Je toekomstige rijbewijs is om de hoek!

Kenmerken

  • Maximaal 4 spelers op hetzelfde scherm: daag je vrienden en familie uit op hun verkeersveiligheidsvaardigheden!
  • Exclusieve minigames: streef naar de hoogste score in de overlevingsmodus en leer vormen en pictogrammen herkennen met het verkeersbordenspel.
  • 3700 vragen/antwoorden volledig in het Frans, over elk officieel onderwerp en meer. Meer dan 100 complete lessen en 130 niveaus van gemakkelijkste tot moeilijkste moeilijkheidsgraad, om op elke situatie voorbereid te zijn.
  • Aangepaste ervaring: houd je voortgang bij met het individuele spelersprofiel. Ontdek je volledige resultaten, werk aan je zwakke punten en ontgrendel trofeeën terwijl je verbetert!
  • Volledige naleving van de nieuwe hervorming van de Franse wegcode, met een examenmodus die de exacte voorwaarden van het echte examen nabootst. Alle inhoud gemaakt door erkende verkeersveiligheidsspecialisten.

Release info - Réussir : Code de la Route – Nouvelle Édition (French Highway Code)


Release datum
2019-10-24 00:00:00

Uitgever
Microids

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPATWNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
french

Genres
education

Nintendo Switch eShop prijzen - Réussir : Code de la Route – Nouvelle Édition (French Highway Code)

N/A
N/A
N/A
N/A
RUB 1999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.