RICO: London


RICO: London

RICO London is een bendebrekende, naamveroverende, explosieve co-op shooter. Vecht je een weg naar de hoge toren die is gestapeld met East End-gangsters, alleen of met een partner. Crash door deuren, ontwijk kogels en verander de wapens van de gevallenen in je persoonlijke arsenaal. Doe wat nodig is om de top te bereiken.

Londen, oudejaarsavond 1999. Terwijl iedereen zich klaarmaakt om te feesten, draait de politie van de stad overuren. Rechercheur-inspecteur Redfern bevindt zich op het toneel van een opkomende wapenhandel aan de voet van een hoge toren. Zonder de toestemming van haar superieuren of de steun van back-up bereidt Redfern zich voor om het millennium met een knal te beginnen.

High-rise, hogere inzetten. Beklim de gevaarlijke door bendes geteisterde toren en neem het op tegen hardere boeven naarmate je verder komt. Hoe hoger je wordt, hoe hoger de inzet.

Hoog kaliber. De drie magazijnen van 9 mm die je bij je had, zouden je nooit verder brengen dan de eerste verdieping. Hak en verander van je steeds groter wordende arsenaal om aan de taak te voldoen terwijl je onderweg vijanden verslaat.

Voordelen van de baan. Pas je uitrusting aan met een reeks prestatieverhogende voordelen en upgrades. Pas je vaardigheden aan naarmate de nacht vordert.

Dubbel probleem. Het zou geen buddy cop-shooter zijn zonder een partner aan je zijde. Roep een coöp-meeloop in, lokaal of online. Het is allemaal aan jou (en je partner) om ze allemaal neer te halen, op de enige manier die je kunt… deuren in trappen en slechteriken neerschieten!

Release info - RICO: London


Release datum
2021-09-09 00:00:00

Uitgever
Numskull Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAWLFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, dutch, portuguese, korean, chinese

Genres
arcade, first_person_shooter, action

Nintendo Switch eShop prijzen - RICO: London

N/A
N/A
RUB 2699.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.