Rigid Force Redux


Rigid Force Redux

CLASSIC SHOOT’EM UP ACTIE IS TERUG!

Rigid Force Redux blaast het klassieke side-scrolling shooter-genre nieuw leven in met zijn liefdevol handgemaakte 3D-modellen, verbluffende omgevingen, gedetailleerde effecten en een opwindende Synthwave-soundtrack.

VERNIETIGENDE VUURKRACHT!

Bewapen je jager met talloze uitbreidbare wapensystemen en aanvullende Force Shards! Verzamel energiebollen om je energievoorziening te vullen en ontketen uiteindelijk een extreem krachtige explosie tegen je vijanden!

CONFRONT EEN OVERMACHTIGE ARMADA!

Vecht het uit tegen enorme zwermen vijanden, zware gevechtsschepen, laserzwaaiende mechs en gigantische buitenaardse wezens. Elke vijand heeft zijn eigen unieke en uitdagende strategie, van het kleinste wezen tot de grootste baas.

VEEL EXTRA’S!

Voor het geval dat de uitgebreide, actievolle hoofdmissie niet genoeg voor je is, probeer dan de uitdagende Arcade- en Boss Rush-modi, verdedig je positie in de wereldwijde klassementen en pak alle 40 prestaties. Alles is voorbereid voor talloze uren schietplezier!

Release info - Rigid Force Redux


Release datum
2020-06-05 00:00:00

Uitgever
Headup Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAW57B

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
arcade, shooter, action

Nintendo Switch eShop prijzen - Rigid Force Redux

¥22.00
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.