Ring Fit Adventure


Ring Fit Adventure

Een avontuur dat je in beweging houdt!

Met de Ring-Con in de hand en de beenriem, is het tijd om op avontuur te gaan! Verken een fantasiewereldwereld om een ​​bodybuilding-draak en zijn volgelingen te verslaan met echte oefeningen in Ring Fit Adventure, een fitnessvideospel voor Nintendo Switch! Jog op zijn plaats om door gras begroeide vlaktes te doorkruisen, bovenhoofdse schouderpersen uit te voeren om vijanden aan te vallen en een aantal yogahoudingen te doen om je gezondheidsmeter bij te vullen.

Twee nieuwe accessoires, Ring-Con en Leg-Strap, meten nauwkeurig je real-world acties en veranderen ze in in-game bewegingen. Met extra minigames en aanpasbare trainingsroutines voor het hele lichaam is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle vaardigheids- en fitnessniveaus en -schema’s.

Verhoog je karakter en jezelf!

In de Adventure-modus, versla vijanden met aanvallen op basis van meer dan 60 real-world oefeningen terwijl je meer dan 100 levels doorkruist in meer dan 20 werelden. Terwijl je elk niveau doorloopt (en mogelijk in het zweet werkt), verdien je ervaringspunten en verzamel je ingrediënten om gezondheidsherstellende smoothies te maken.

Tussen gevechten kun je ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms, watervallen om op te peddelen en meer! Voor meer verrassingen, stop bij steden en bezoek de General Store om trainingskleding te krijgen die je aanvals- en verdedigingsstatistieken verhoogt, of voer extra missies uit voor super effectieve items.

Wil je concurreren met anderen? Ga rond met het Ring-Con-accessoire en kies uit 12 minigames: breek dozen met windstoten, maak aardewerk met squats en meer. Als u op zoek bent naar een meer formele training, kunt u aanpasbare trainingsroutines, mixoefeningen en minigames maken om u te helpen zweten. Je kunt zelfs je prestaties volgen met een aantal geschatte statistieken door gebruik te maken van de Joy-Con (R) ‘s (apart verkocht) ingebouwde IR Motion Camera, zoals je hartslag en het aantal calorieën dat je tijdens je training verbrandt. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u uw doelen bereikt.

En als je echt een stap verder wilt gaan, kun je zelfs het Ring-Con-accessoire met een bijgeleverde Joy-Con-controller (apart verkrijgbaar) meenemen – zonder Nintendo Switch. Terwijl je aan het werk bent of op een bankje in een park, kun je op de Ring-Con drukken en eraan trekken om herhalingen te krijgen. Vervolgens kun je de Ring-Con later synchroniseren met je game om de opgeslagen herhalingen om te zetten in ervaring en in-game items voor je personage. Blijf gemotiveerd en pluk de beloningen, zowel binnen als buiten het spel!

Kenmerken

  • Verken een enorme fantasiewereld en versla vijanden met meer dan 60 oefeningen uit het echte leven
  • Jog, sprint en hoge knie door meer dan 100 levels in meer dan 20 werelden
  • Verzamel ingrediënten om in-game smoothies te maken voor tijdelijke stat boosts
  • Verdien in-game valuta en ontgrendel stat-boost-uitrusting
  • Beheer nauwkeurig bewegingen in het spel met de nieuwe Ring-Con- en Leg-Strap-accessoires
  • Speel een lang avontuur of kortere minigames die geschikt zijn voor de meeste vaardigheidsniveaus en schema’s
  • Controleer uw geschatte hartslag met de ingebouwde IR-bewegingscamera
  • Maak aangepaste, volledige lichaamstraining om het zweet snel te doorbreken en bij uw levensstijl te passen
  • Probeer het Ring-Con-accessoire eens uit terwijl het spel is uitgeschakeld en bouw ervaring op voor je personage
Ad

Release info - Ring Fit Adventure


Release datum
2019-10-18 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAL3PA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
dutch, english, french, german, italian, spanish

Genres
lifestyle, health_and_fitness

Nintendo Switch eShop prijzen - Ring Fit Adventure

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!