Rising Hell


Rising Hell

Rising Hell is een verticale platformgame met rogue-lite vol adrenaline-opwekkende actie en tonnen zware gothic metal-flarden. Klim uit de steeds veranderende hel terwijl je het opneemt tegen hordes bloeddorstige demonen.

Over Rising Hell

Vecht je een weg door hordes bloedlustige demonen en ontsnap aan de hel terwijl je nieuwe personages en talenten ontgrendelt om chaos te creëren in het willekeurig gegenereerde en steeds veranderende landschap van de hel!

Heavy metal-riffs en korrelige waanzin zullen je vergezellen terwijl je je een weg baant uit de diepten van de vurige hel, tegenover de beestjes geteisterde Beëlzebub’s Lair en andere helle kuilen met verschillende wezens, bazen en levende vallen op de loer . Aaneenschakeling van combo’s, springmanoeuvres en talentopbouw zullen je sleutel zijn om je uit de hel te helpen klimmen in deze adrenaline-pompende verticale platformgame.

FUNCTIES:

  • Verticale Rogue-lite: klim uit de steeds veranderende procedureel gegenereerde hel terwijl de altijd aanwezige dreiging van permadeath je aderen vult met adrenaline.
  • Epische eindbaasgevechten: dood gigantische oude demonen zoals Dagon, Beëlzebub en nog veel meer.
  • Meerdere spelmodi: kies tussen campagne- en uitdagingsmodi, compleet met eigen klassementen.
  • Ontgrendelbare personages: speel en ontgrendel verschillende personages die je verschillende speelstijlen en strategieën geven.

Release info - Rising Hell


Release datum
2021-05-20 00:00:00

Uitgever
Chorus Worldwide Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAZRXA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, portuguese, korean, chinese

Genres
action, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Rising Hell

¥9.90
RUB 820.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.