River City Melee Mach!!


River City Melee Mach!!

De serie Renegade / River City (Nekketsu Kouha Kunio-kun) heeft zijn deel van het succes in de late jaren ’80 gehad, en nu, de “Fight it out!” onderdeel van zijn talloze spin-off sportseries is terug en krachtig!

Vier spelers kunnen tegelijkertijd spelen en de bediening is zo eenvoudig dat je je vrienden en familie gewoon kunt laten instappen en spelen!

Online spelen wordt ook ondersteund! Kom en voel de spanning terwijl je het uitvecht met andere spelers van over de hele wereld!

Blijf niet bij gewone stoten en trappen! Gewapende aanvallen en werptechnieken zijn hier om een ​​toch al waanzinnige vechtpartij op te vrolijken!

30 teams, 180 personages en meer dan 250 verschillende speciale bewegingen!

De podia zijn opgetuigd met verschillende vallen en je kunt ze activeren!

Versla al je tegenstanders en wees de laatste die staat!

Ontdek het verhaal van elk team in de SINGLE PLAY-modus, of zet een snel spel op in de FREE PLAY-modus. Als je wordt uitgeschakeld, komt er een teamgenoot om je te vervangen, zodat je team het gevecht kan voortzetten, maar alleen in de modus WIJZIG MATCH!

Bovendien is er een ENDLESS BATTLE-modus, waar je de uitdaging kunt aangaan om de meeste tegenstanders te verslaan voordat je gezondheid opraakt!

Je kunt ook je eigen team opbouwen! Zou het eindelijk mogelijk zijn om het droomteam te creëren waar niemand ooit aan gedacht had? Je kunt ook de items instellen die je tijdens het gevecht wilt gebruiken, een aantal bommen over het podium laten verspreiden of geen scherpe wapens toegestaan!

Release info - River City Melee Mach!!


Release datum
2019-10-10 00:00:00

Uitgever
ARC SYSTEM WORKS

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAJV7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english

Genres
action

Nintendo Switch eShop prijzen - River City Melee Mach!!

¥5.10
RUB 862.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$118.00
N/A
₩198.00
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.