Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™


Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™

De beste ‘gigantische rotsen die door historische/artistieke periodes rollen’-verdedigingsgame ooit is terug met Rock of Ages II: Bigger and Boulder. De nadruk ligt op de chaotische nieuwe 2-vs-2-multiplayer, nieuwe historische periodes en verbeterde graphics, physics en vernietigingsopties, aangedreven door Unreal Engine 4.

Kenmerken van Rock of Ages II: Bigger and Boulder:

  • De vreemde stijl die we van ACE Team kunnen verwachten – Monty Python-achtige humor van niveau 11 op een schaal van 1 tot 10, met spelers die letterlijk door de eeuwen heen rollen. Humoristische animaties maken ook weer hun opwachting, dus al die beroemde historische figuren kunnen zich maar beter schrap zetten!
  • Een nadruk op multiplayer – van een vriendschappelijk duel heeft nog nooit iemand last gehad, dus ACE Team heeft zijn best gedaan om het multiplayergedeelte van de game te verbeteren. Je kunt met tot wel vier spelers online twee tegen twee spelen tot de dood erop volgt, met de mogelijkheid om banners en de kleuren van je “manschappen” aan te passen. O, en hadden we al gezegd dat routes van spelers in verschillende teams elkaar nu kunnen kruisen?
  • Een totaal absurde tekenstijl – Net als in de eerste game laat ACE Team zich wederom inspireren door de indrukwekkendste kunstperiodes in de geschiedenis. Spelers kunnen zich vergapen aan de kunst van de oude Egyptenaren, of de Gotische periode, de vroege renaissance, de surrealisten, terwijl ze zich met hun ruige, rollende rotsen een destructieve weg door de levels banen!
  • Verbeterde physics en vernietigbare omgevingen – Met verbeterde physics en nog meer dingen die gebroken, verpletterd, gesloopt en gesmeten kunnen worden, is het rollen van rotsen nog nooit zo aangenaam geweest!
  • Complete chaos – De chaos heerst door de toevoeging van nieuwe verdedigingseenheden en unieke rotsen met speciale eigenschappen, dus zorg dat je elke beurt een steentje bijdraagt.

Release info - Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™


Release datum
2019-05-14 00:00:00

Uitgever
SEGA

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPARDXA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
action, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Rock of Ages 2: Bigger & Boulder™

N/A
RUB 1049.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.