Rogue Star Rescue


Rogue Star Rescue

Een nieuw soort roguelite-shooter. Het is tijd om roguelites naar een hoger niveau te tillen! Rogue Star Rescue is een unieke mix van bullet hell roguelite en tower defense-games. We hebben sterke strategie-elementen toegevoegd aan de totale waanzin van bullet hell shooters. De actie is soepel, de gameplay is uitdagend, het verhaal is complex en niet-lineair. Het is een spel waar je in wordt gezogen en waar je uiteindelijk maanden mee bezig zult zijn om de vele fijne kneepjes en uitkomsten te verkennen. Het spel leuk houden tot ver voorbij de 50-uur is onze belangrijkste ontwerpfocus.

Online coöp! Games als deze zijn beter met vrienden. Maak online contact met onze community om het RSR-sterrenstelsel met twee mensen tegelijk te verkennen! Je zult deze functie niet vinden in de andere populaire roguelite-shooters. Vooruitgang met je vrienden en ontgrendel de geheimen van de melkweg als een team. Naast exclusieve multiplayer-content is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Bank Coöp! Een vriend op bezoek? Werk samen met hen op de ouderwetse manier! Deel een scherm en baan je een weg door het RSR-universum. Maximaal 2 spelers. Geen internetverbinding vereist.

Vecht met je team! Je zult de Rogue Star niet alleen kunnen stoppen. Red je teamgenoten onderweg en ze zullen naast je vechten tegen de kwaadaardige aliens. Zelfs in de modus voor één speler is je zoektocht interactief en vol hilarische dialogen, niet zomaar een eenzame solomissie.

De schurkenster. Een enorme Rogue Star is gevormd uit de kosmos en bevindt zich op een directe botsingsroute met ons! Het dreigt alles te verdampen. Leiders van planeten in het heelal hebben een topteam van strijders samengesteld om de Rogue Star koste wat kost te stoppen. Kies je eigen niet-lineaire pad door de melkweg en verken elk van de 10+ planeten zorgvuldig.

Jouw keuzes, jouw einde.

Kies naar welke planeten je wilt reizen en neem belangrijke beslissingen die het lot van de melkweg bepalen! Afhankelijk van het pad dat je neemt, zijn er tientallen verschillende uitkomsten. De Rogue Star kan de hele melkweg vernietigen, worden weerkaatst naar de melkweg van de vijand, opgeslokt worden door een zwart gat, ver weg worden gestuurd door een galactisch wormgat en tientallen andere hilarische mogelijkheden daartussenin. Het is echt aan jou om de juiste beslissingen te nemen op basis van het resultaat dat je wilt zien en wie je wilt redden.

Valvallen en verdediging. Tijdens het verkennen van elke planeet moet je vallen en middelen verzamelen om een ​​epische mini-baas en zijn golven van handlangers aan het einde van elk level te confronteren. Strategisch geplaatste vallen vertragen, blokkeren, duwen, spijkeren, branden, bevriezen en schieten op vijanden. Vallen kunnen worden geüpgraded om zichzelf sterker te maken. Het intelligent beheren van de inventaris en het gebruik van valstrikken is van cruciaal belang voor je succes in het spel, vooral tijdens de latere levels.

Helden. Kies uit een van de elite teamleden met een unieke set speciale vaardigheden, elk met een persoonlijke drive om hun thuisplaneet te redden van vernietiging. Ontgrendel nieuwe spelers door specifieke resultaten te behalen.

Niveau omhoog! In tegenstelling tot traditionele roguelikes, hebben we een permanent leveling-upsysteem toegevoegd. Met elk niveau verdien je attribuutpunten die kracht, snelheid, gezondheid, vallen en geluk kunnen verbeteren. Hoe meer je vecht, hoe meer ervaringspunten je verdient, hoe sterker je wordt. Bouw je speler verstandig op.

Geweren en voorwerpen. Ontdek en ontgrendel honderden unieke items! We zijn verheugd om een ​​breed scala aan wapens te presenteren, van geavanceerde ruimtewapens tot historische wapens en alles daartussenin. Naast het dragen van je hoofdgeweer, heb je met één druk op de knop een arsenaal aan krachtige granaten paraat. Je wordt ook vergezeld door opwaardeerbare vrienden, elk met hun eigen unieke vechtvaardigheden (Wist je dat er draken in de ruimte zijn?).

Drie moeilijkheidsgraden. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kerkerverkenner, wij hebben het voor je! Kies de modus Wimpy, Normal of Insane om je vaardigheden uit te dagen en het plezier gaande te houden. Opmerking voor de enthousiaste bullet-hell-gamers: zelfs de ontwikkelaars hebben het moeilijk om de game te verslaan in de Insane-modus 😉

De tijd tikt, kun jij deze galactische dag des oordeels stoppen?

Ad

Release info - Rogue Star Rescue


Release datum
2021-07-15 00:00:00

Uitgever
Chute Apps

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAZ7ZA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, strategy, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Rogue Star Rescue

EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
GBP 11.39
EUR 12.49
USD 14.99
¥9.88
AUD 18.75
EUR 12.49
EUR 12.49
CAD 17.49
EUR 12.49
EUR 12.49
CZK 313.0
DKK 93.75
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
EUR 12.49
MXN 154.99
NZD 20.65
NOK 125.0
PLN 53.99
EUR 12.49
PLN 53.99
RUB 1125.0
12,49 €
ZAR 225.0
EUR 12.49
SEK 130.0
CHF 17.5
N/A
BRL 28.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!