Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition


Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition

Het jaar is 2030. De zaken gaan zoals gewoonlijk in de geïsoleerde onderzoeksstad Rokumei, dat wil zeggen totdat er plotseling verschillende explosies afgaan in de nucleaire onderzoeksfaciliteit die bekend staat als “LABO”. De stad stuurt “Sirius”, een elite reddingsteam, om de situatie het hoofd te bieden. Maar de situatie wordt alleen maar erger als de kernreactor van LABO afsmelt, met leden van Sirius en overlevenden die er nog steeds in opgesloten zitten. Nu straling overal lekt en er niet genoeg antistralingsmedicatie aanwezig is totdat de lockdown wordt opgeheven, doen de overlevenden steeds grimmiger ontdekkingen. In hun strijd om te overleven, leren ze dat twijfel hun grootste vijand is, en vertrouwen ze op hun grootste bezit.

De sleutel tot overleven ligt in de handen van de speler met het Senses Sympathy System (SSS). Je emoties die op de personages worden geprojecteerd, vooral je vertrouwen in hen, bepalen de voortgang van het verhaal. Alleen met effectief gebruik van dit systeem en voltooiing van de verhalen van beide hoofdrolspelers kan de speler de waarheid achterhalen.

Release info - Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition


Release datum
2020-11-26 00:00:00

Uitgever
Sekai Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAXNRA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Root Double -Before Crime * After Days- Xtend Edition

N/A
N/A
RUB 3699.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.