Sail Forth


Sail Forth

Sail Forth is een procedureel gegenereerd avontuur op zee waarin je een prachtige wereld kunt ontdekken en spannende, nautische gevechten kunt beleven. Ga op reis door verschillende gebieden, breid je vloot uit en ga de strijd aan met piraten, zeemonsters en de zee zelf!

Elk eiland is uniek

De eilanden worden procedureel gegenereerd, wat betekent dat elke sessie je een unieke ervaring voorschotelt. Bovendien beschikt elk eiland over eigen flora en fauna en een sfeervolle soundtrack.

Personaliseer je schip

Kies zelf welk ontwerp en welke kleuren de zeilen van je schip moeten hebben en speel gaandeweg nieuwe ontwerpen vrij. Rust de schepen van je vloot uit met diverse wapens en versterkingen om ze optimaal voor te bereiden op de strijd.

Geen reis is hetzelfde

Elke sessie speelt zich af op een unieke, procedureel gegenereerde map vol eilanden van verschillende typen biomen. Voltooi op elke locatie een van de vele soorten missies. Zo moet je bijvoorbeeld een schat stelen uit een fort van de Skull Clan of een vriendelijke matroos redden die met zijn schip op de klippen is gelopen.

Stijlvolle physics

De physics van het varen zijn gebaseerd op het drijfvermogen en de windkracht in de echte wereld. Het navigeren op zee voelt natuurlijk aan en is erg vermakelijk, zonder extreem realistisch te zijn.

Breid je vloot uit

Op je reis kom je nieuwe schepen tegen die je kunt toevoegen aan je vloot. Je kunt de besturing van verschillende schepen afwisselen en eenvoudige opdrachten geven aan de bemanning aan boord zonder het betreffende schip zelf te hoeven besturen.

Oorlog op zee

Er staat je een veelvoud aan wapens ter beschikking waarmee je de schepen van de Skull Clan tot zinken kunt brengen en andere gevaren de baas kunt zijn. Houd de wind tijdens het gevecht goed in de gaten om ervoor te zorgen dat je het positionele voordeel niet uit handen geeft.

Release info - Sail Forth


Release datum
2020

Uitgever
The Quantum Astrophysicists Guild

Ontwikkelaar
David Evans

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
dutch, english, french, german, italian, portuguese, russian, spanish
Genres
adventure, action, simulation