SAINTS ROW®: THE THIRD™ – THE FULL PACKAGE


SAINTS ROW®: THE THIRD™ – THE FULL PACKAGE

In Saints Row®: The Third™ – The Full Package bestuur je de Saints op het hoogtepunt van hun macht, en kun je het er goed van nemen.

Houd het krankzinnigste hoofdstuk van de Saints Row-saga voor het eerst in je handen op de Nintendo Switch. Je gaat de strijd aan in Steelport, een ongure stad. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels.

Een paar jaar nadat de Third Street Saints Stilwater hebben veroverd, zijn ze uitgegroeid van een straatbende tot een erkend merk, met Saints-sneakers, Saints-energiedrankjes en Johnny Gat-poppetjes die je overal kunt kopen. De Saints heersen over Stilwater, maar hun beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. Het Syndicate, een legendarisch crimineel broederschap dat overal ter wereld een vinger in de pap heeft, heeft zich op de Saints gericht.

Je weigert te knielen voor het Syndicate en brengt de strijd naar Steelport, een afgetakelde metropool vol zondaars die geregeerd wordt door het Syndicate. Ga skydiven met een tank, laat satellietaanvallen los op een Mexicaanse worstelbende en bescherm jezelf tegen een getrainde militaire macht in de meest vergezochte gameplay-scenario’s ooit.

Saints Row®: The Third™ – The Full Package is de ultieme versie van een van de meest geliefde games ooit en is voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem, met nieuwe functies voor de Nintendo Switch.

Kenmerken:

  • Stad van de zonde – Verstoor en vernietig de greep die het Syndicate heeft op de misdaadwereld. Ontdek de geheimen van Steelport, waar altijd en overal wat gebeurt, of je het nu leuk vindt of niet.
  • Massavernederingswapens – Je kunt je vijanden gewoon verslaan, of je kunt ze vernederen. Hoverjets, auto’s met menselijke kanonskogels en nog veel meer maken allemaal deel uit van de pret.
  • Gekke Joy-Con-aanpassingen – Maak de gekste personages ooit, van vergeten beroemdheden tot poedelnaakte ninja-piraten. In elke zondaar schuilt een Saint. Wie word jij?
  • Coöpstand – Speel alleen of online met een vriend. Voor het eerst kunnen twee spelers naast elkaar spelen, online of via lokale multiplayer. Probeer eens naakt te skydiven terwijl je in de brandende wagen van je partner landt op weg naar een zwaarbewapend Syndicate-bedrijf. Steelport is veel leuker met een vriend.
  • The Full Package – Bevat alle drie de missiepakketten en meer dan 30 DLC-voorwerpen.

Release info - SAINTS ROW®: THE THIRD™ – THE FULL PACKAGE


Release datum
10-05-2019

Uitgever
Koch Media

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPARGWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
dutch, english, french, german, italian, russian, spanish
Genres
action
Ad