SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION


SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION

De ULTIMATE-collectie is er!

Het begon allemaal in ’93, en nu is de serie vechtspellen op basis van wapens die de wereld veroverde, klaar om mee naar huis te nemen in een nieuwe geweldige collectie! Er zijn zes NEOGEO-titels en één mysterieuze, nog niet uitgebrachte game! Elke game bevat zowel online gevechtsmodi als een museummodus en muziekspeler. Deze collectie is een must-have voor alle SAMURAI SHODOWN-fans over de hele wereld!

Zeven SAMURAI SHODOWN-titels in totaal!

SAMURAI SHODOWN werd oorspronkelijk uitgebracht op de NEOGEO in 1993, gevolgd door het vervolg SAMURAI SHODOWN II in 1994. De serie werd een trilogie in 1995 met SAMURAI SHODOWN III, kort gevolgd nadat SAMURAI SHODOWN IV AMAKUSA’S REVENGE in 1996 uitkwam. Zeven jaar later keerde de serie terug met de SAMURAI SHODOWN V uit 2003 en SAMURAI SHODOWN V SPECIAL het jaar daarop uitgebracht op de NEOGEO … De nieuwe SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION bevat ook een titel die nog nooit eerder voor het publiek is uitgebracht. SAMURAI SHODOWN V PERFECT is een mysterieuze definitieve versie van SAMURAI SHODOWN V SPECIAL. Spelers kunnen voor elke titel in de verzameling kiezen tussen Japanse of Engelse MVS-arcadeversies. Andere functies zijn onder meer scanlines voor die retro flair, opslagfuncties en een Arcade-modus die kan worden ingesteld op GRATIS MODUS, wat betekent dat er geen game-overs meer zijn!

Elke titel wordt geleverd met online versus gevechtsmodi!

Combineer je met krijgers van een vergelijkbaar niveau met Ranked Match, of blaas gewoon wat stoom af met Casual Match. Nodig je vrienden (of vijanden) uit voor een beat-down in Challenge Friend. Nu kun je het met één druk op de knop opnemen tegen SAMURAI SHODOWN-fans over de hele wereld.

* Opmerking: online gevechtsmodi zijn alleen beschikbaar voor Engelse ver. SAMURAI SHODOWN-titels.

Een museummodus boordevol inhoud!

De museummodus zit vol met meer dan 2000 kostbare ontwikkelingsdocumenten en afbeeldingen; het is alles wat een SamSho-fan zou willen! Er zijn zelfs uren aan openhartige op video opgenomen interviews met de ontwikkelaars, terwijl ze bespreken wat er tijdens de ontwikkeling op de dag gebeurde. Bereid je voor om met deze collectie rechtstreeks in de wereld van SAMURAI SHODOWN te duiken!

Meer dan 200 nummers in de Sound Player!

Beleef de opwinding van de SAMURAI SHODOWN-serie opnieuw door naar alle soundtracks van de afzonderlijke titels te luisteren. In de muziekspeler in het museum kun je uit meer dan 200 nummers kiezen, die alle zes titels omvatten.

Release info - SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION


Release datum
2020-07-28 00:00:00

Uitgever
SNK

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAVNGA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, chinese

Genres
fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION

¥49.80
RUB 2999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$308.00
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.