Santa’s Chimney Quest


Santa’s Chimney Quest

Bereid je voor op een hartverwarmende reis naar de gepixelde wereld van kerstmagie met ‘Santa’s Chimney Quest’. In deze betoverende videogame met 2D-pixelkunst stap je in de grote, rode laarzen van de Kerstman zelf terwijl hij aan een buitengewoon avontuur begint om overal ter wereld cadeautjes door schoorstenen te bezorgen.

Kenmerken:

– De missie van de Kerstman: sluit je aan bij de Kerstman terwijl hij door een zorgvuldig handgemaakte wereld navigeert, versierd met charmante 2D-pixelkunst. Van met sneeuw bedekte daken tot gezellige schoorstenen, elk detail is ontworpen om de essentie van een klassieke kerstavond vast te leggen.

– Uitdagingen om cadeaus te geven: om cadeaus te bezorgen aan enthousiaste kinderen, moet je verschillende creatieve niveaus aangaan. Manoeuvreer door schoorstenen, omzeil obstakels en los ingenieuze uitdagingen op om vreugde en vrolijkheid te verspreiden.

– Feestelijke betovering: de game bruist van de vakantiesfeer. Dompel jezelf onder in de heerlijke kerstsoundtrack, vallende sneeuw en vrolijke geluidseffecten die je rechtstreeks naar het hart van de kerstperiode brengen.

– Pixel-Perfect Joy: “Santa’s Chimney Quest” vangt de nostalgische allure van klassieke pixelkunst en voegt een tijdloze, retro-sfeer toe aan moderne gaming. De nauwgezette aandacht voor pixelafbeeldingen versterkt de algehele charme van het spel.

– Gezinsvriendelijk avontuur: “Santa’s Chimney Quest” is perfect voor spelers van alle leeftijden en biedt een ideale gelegenheid voor gezinnen om samen te komen en de vakantiegeest te delen in een magische en hartverwarmende game-ervaring.

Ga met de Kerstman mee op een hartverwarmend avontuur om deze kerst onvergetelijk te maken voor kinderen over de hele wereld. “Santa’s Chimney Quest” is een heerlijk en betoverend 2D-pixelkunstspel dat je hart zal vullen met de ware sfeer van het seizoen. Laat elke pixel tellen terwijl je geluk verspreidt, schoorsteen voor schoorsteen!

Release info - Santa’s Chimney Quest


Release datum
2024-11-27 00:00:00

Uitgever
Nerdvision Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, platformer, puzzle, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Santa’s Chimney Quest