Save Farty


Save Farty

Farty is een kip met ernstige problemen. Hij is winderig, maar dat is nog maar het begin. Door een combinatie van slecht advies en pech heeft hij zichzelf in de war gebracht met een paar behoorlijk slechte mensen – en nu hangt zijn leven van jou af.

Beantwoord een reeks absurde en belachelijke trivia-vragen en Farty krijgt uitstel van executie. Als je er een fout maakt, zal Farty op verschillende gestoorde en ongebruikelijke manieren aan zijn einde komen. De animaties barsten van onnodig geweld en zijn niet geschikt voor jongere gebruikers. Of iemand met een beetje fatsoen.

“Save Farty” vertegenwoordigt een echt dieptepunt in wereldwijde trivia-spellen. Zelfverbetering en de vooruitgang van kennis hebben plaatsgemaakt voor idiotie en ongebreideld masochisme. Dit is misschien wel het ziekste spel dat je alleen of met vrienden kunt spelen sinds Russian Roulette.

Beantwoord een van de meer dan 4000 (meestal gemakkelijke) meerkeuzevragen of Farty wordt op een van de 50 brute manieren afgeslacht. Puerile ontgrendelbare animaties en ruwe geluiden en muziek verlagen de toon naarmate spelers vorderen. Blijf in het spel – en houd Farty in leven – door verstandig je drie levenslijnen te gebruiken: een joker beantwoordt de vraag, 50: 50s verwijderen één antwoord, terwijl extra tijd je, nou ja, extra tijd geeft.

Release info - Save Farty


Release datum
2021-01-28 00:00:00

Uitgever
the binary family

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA2LRA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, german

Genres
party, education, lifestyle

Nintendo Switch eShop prijzen - Save Farty

N/A
N/A
RUB 630.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.