Savior of the Abyss


Savior of the Abyss

Stella doet haar ogen open en ontdekt dat ze gevangen zit in een kleine kelderkamer in een verlaten vleugel van een oud ziekenhuis. Stella besluit de donkere, onheilspellende gang in te stappen om erachter te komen waar ze is en wat hier gebeurt.

Stella moet elke vleugel van het ziekenhuis verkennen en de levensbedreigende beproevingen overleven die haar te wachten staan. Terwijl ze dat doet, komt ze erachter waarom ze hierheen is gebracht en welke geheimen deze faciliteit verbergt…

Savior of the Abyss is een horror-avonturenspel in de stijl van RPG-makers, gemaakt door de Koreaanse indiegame-ontwikkelaar ALLAUGH GAMES. Deze game onderscheidt zich van anderen in deze stijl door zich te concentreren op Cthulhu-gecentreerde Lovecraftiaanse elementen, waardoor ze naar een hedendaagse setting worden gebracht. Het verhaal gaat over de gruwel die mensen voelen wanneer ze worden geconfronteerd met wezens en monsters die hun voorstellingsvermogen te boven gaan en die ze niet kunnen weerstaan.

Onze hoofdrolspeler, Stella, moet erachter komen waarom ze opgesloten zat in een oude ziekenhuiskelder en haar laten ontsnappen, terwijl ze onderweg de geheimen van de faciliteit ontdekte. Spelers moeten haar helpen ontsnappen aan de onheilspellende gevaren van de gevangenis door verschillende items te verwerven en te gebruiken, terwijl ze Stella beschermen tegen de levensbedreigende gevaren waarmee ze te maken krijgt.

Kenmerken

  • De dood loert om elke hoek. Ga er niet frontaal mee aan de slag en wees niet op uw hoede.
  • Verzamel en gebruik de hulpmiddelen die je kunt vinden om te overleven.
  • Voorwerpen kunnen fungeren als aanwijzingen om je te helpen ontsnappen, maar kunnen fataal zijn als ze onzorgvuldig worden gebruikt, dus gebruik ze verstandig.
  • Elke keuze is een splitsing in de weg. Als het je lukt om te overleven, kun je zien welke van de drie eindes je hebt bereikt.

Release info - Savior of the Abyss


Release datum
2050-12-31 00:00:00

Uitgever
CFK

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, french, korean, chinese

Genres
puzzle, adventure, other, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Savior of the Abyss