Shakes on a Plane


Shakes on a Plane

Shakes on a Plane is een chaotisch coöp-shaking-spel voor één tot vier spelers. Vlieg met uw cockpitpersoneel in verschillende vliegtuigen, serveer een verscheidenheid aan smakelijke shakes, hamburgers, friet en nog veel meer gerechten voordat het vliegtuig op de luchthaven landt en uw passagiers uw diensten waarderen.

Maar het is niet alleen jij die de rotzooi veroorzaakt. Buitenaardse wezens hebben altijd een kijkje genomen op onze glimmende planeet met zijn rare burgers, maar onmiskenbaar en heerlijk eten dat ze maken en koken. De intergalactische gemeenschap concurreert in kookwedstrijden die beroemd zijn en de soort met de meest verfijnde maaltijd wint. Dit is wanneer de mensheid een rol kan spelen in deze buitengewone gebeurtenis en de melkweg kan laten zien hoe echt fastfood kan smaken en eruit kan zien.

Kenmerken:

  • Bedien uw passagiers met maximaal vier spelers en werk samen om hen ervan te overtuigen dat met u vliegen altijd een goede beslissing is.
  • De bestellingen variëren van shakes, hamburgers, koffie en zelfs een grotere verscheidenheid aan fastfood, wat alleen de beste kwaliteit onderstreept die u uw passagiers biedt.
  • Tijd is essentieel en uw gasten hebben de hele vlucht een grote vraag naar meerdere goederen. Pak tablets om verschillende bestellingen tegelijk op te lossen en laat ze niet te lang wachten.
  • Niet alleen onrust kan optreden tijdens uw vluchten, lopende passagiers, bewegende tafels en nog veel meer dingen zullen uw prestaties op uw vliegtuigen bemoeilijken.

Release info - Shakes on a Plane


Release datum
2020-12-15 00:00:00

Uitgever
Assemble Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZQHA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
party, other, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Shakes on a Plane