Ship Sim 2020


Ship Sim 2020

Welkom bij het meest opwindende en realistische scheepssimulatorspel – Ship Sim 2020! Vaar rond de Middellandse Zee als kapitein van een 400 meter lange olietanker, een gigantisch vrachtschip of een luxe cruiseschip. Navigeer met je schip op een realistische en gedetailleerde open wereldkaart en voltooi missies in veel van de iconische havensteden rond de Middellandse Zee.

Ship Sim 2020 heeft alles wat je ooit wilde in een scheepssimulatorspel. Er zijn meer dan een dozijn schepen, elk gedetailleerd en realistisch, met veel buiten-, binnen- en dekcamera’s. En het beste is: je krijgt in feite 3 verschillende bootsimulatorspellen in één:

Cruiseschip-simulator – er zijn veel toeristische hotspots aan de Middellandse Zee en het is jouw taak om duizenden passagiers naar hun bestemming te brengen. En geen enkele boot-simulatorspel zou compleet zijn zonder enkele van de meest indrukwekkende en luxueuze cruiseschepen ter wereld – bekijk ze eens!

Vrachtschip-simulator – als commandant van een gigantisch vrachtschip is het jouw taak om honderdduizenden tonnen goederen van de ene haven naar de andere te vervoeren. Als je missies voltooit en geld verdient, kun je een aantal van de grootste vrachtschepen die de zeeën aandoen betalen.

Olietankersimulator – begin met een olietankerschip van normale grootte en werk je omhoog naar de gigantische tankers die elk ander schip om hen heen in het niet doen vallen. Jullie missies brengen je zowel in stadshavens als in booreilanden midden op zee.

Hier zijn nog enkele functies van ons nieuwste scheepssimulatorspel:

  • 3 verschillende scheepsklassen: passagiers-, vracht- en olietanker
  • veel schepen om uit te kiezen (binnenkort komen er nog meer)
  • vrij rondlopen op de open wereldkaart van de Middellandse Zee
  • geweldig weer en dag-nachtcyclus
  • realistische waterreflecties
  • meerdere bedieningskeuzes (pijlen, kantelen of roer)
  • uitdagende dockscenario’s
  • realistische omgevingsgeluiden en daadwerkelijke scheepsmotorgeluiden
  • meerdere aanpassingsopties: verander de tekst, kleur en zelfs vlag op uw schip

Release info - Ship Sim 2020


Release datum
2020-06-11 00:00:00

Uitgever
SC Ovilex Soft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAXY2A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
simulation, racing

Nintendo Switch eShop prijzen - Ship Sim 2020