Shovel Knight Showdown


Shovel Knight Showdown

Shovel Knight Showdown is de ultieme platformvechtervaring, waar je met maximaal 4 spelers kunt duelleren om edelstenen als je favoriete heroïsche of schurkende ridder uit de Shovel Knight: Treasure Trove-saga kunt doorzoeken.

Verzamel je vrienden voor eindeloze multiplayer-botsingen, of kies uit meer dan 16 speelbare personages in de Verhaalmodus, elk met hun eigen unieke verhaal om te vertellen. Beheers elke beweging, verken een breed scala aan items en locaties en ontdek nieuwe onthullingen in Shovel Knight Showdown!

Wanneer een magische catastrofe een wereld van nooit eindigende strijd creëert, moeten de helden en schurken van de Shovel Knight-saga de bron van de ramp ontdekken en vechten om dingen recht te zetten!

Speel als je favoriete personage (alleen of met een vriend in coöp-gevechten), neem het op tegen krachtige rivalen en perfectioneer je platformvechtvaardigheden in volledig functionele oefen- en doelmodi op weg naar een geheel nieuwe laatste ontmoeting. Ontgrendel nieuwe content en bezoek Shovel Knight Showdown steeds opnieuw terwijl je je verdiept in een enorme verscheidenheid aan single-player en lokale multiplayer-modi, functies en aanpassingen.

Kenmerken:

  • Speel als alle belangrijke helden en schurken van Shovel Knight, velen voor de eerste keer ooit!
  • Beheers meer dan 16 speelbare personages, waaronder Shovel Knight, Shield Knight, Black Knight, The Enchantress en alle Knights of the Order of No Quarter!
  • Neem het op in één-op-één duels en hectische 4-speler gratis voor iedereen tegen lokale uitdagers in modi zoals Gem Clash, Showdown en meer!
  • Vergezel je vrienden in coöperatieve teamgevechten tegen AI-tegenstanders (of tegen elkaar) en creëer je droomduo’s uit de enorme reeks personages!
  • Vecht door de Verhaalmodus, een reis met meerdere fasen op maat voor elk personage! Je gekozen held wordt geconfronteerd met een rivaal, verslaat scores van tegenstanders, ontspant met een minigame of twee en ziet hopelijk hun verhaal voltooid na een geheel nieuwe laatste ontmoeting!
  • Verken talloze podia geïnspireerd door beroemde personages en locaties in Shovel Knight, evenals een overvloed aan geheel nieuwe locaties.
  • Bereid je bewegingen voor en perfectioneer ze in de oefenmodus, speel naar hartenlust met tonnen strijdaanpassingsopties en verbeter je vaardigheden met verraderlijke prestaties en de chaotische Target-modus.
  • Nieuwe nummers vullen een bekroonde soundtrack aan gecomponeerd door Jake “Virt” Kaufman.

Release info - Shovel Knight Showdown


Release datum
2019-12-10 00:00:00

Uitgever
Yacht Club Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAB87A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Shovel Knight Showdown