Sin Slayers: Enhanced Edition


Sin Slayers: Enhanced Edition

Creëer, rust uit en leid een team van helden. Elke eenheid heeft zijn eigen vaardigheden en zwakheden, dus plan je gevechtsstrategie dienovereenkomstig. Je reist door stinkende oerbossen, begraafplaatsen vol met crypten en de graven van gevallen krijgers, en andere plaatsen die zelfs de dapperste avonturier niet durft te betreden.

Gevechten, vallen en bizarre vijanden … Alles en iedereen wil je leven nemen, maar bezwijk niet voor wanhoop. Tussen de gevechten door kan je gezelschap uitrusten bij een fontein, of onderweg in een oude kerk die haar deuren open laat voor de vermoeide en gewonden.

Reis over elk pad en door de vallei, verkrijg nieuwe wapens op het slagveld of door missies te vervullen, verzamel ingrediënten voor magische elixers en middelen om harnassen en amuletten te maken. Als een bepaald item je vaardigheid niet te boven gaat, vraag dan de smid in de Oude Kerk om hulp. Met de beste uitrusting kun je de dodelijkste monsters uitdagen.

BOUW JE SQUAD

De zielen van veel helden waren vervloekt bij de dood, en lieten hen achter in een donkere en onbekende wereld, een hiernamaals dat gereserveerd was voor zondaars. Is dit het einde of …?

Verzamel je team. Rust ze uit met wapens, harnassen en amuletten. Verbeter je vaardigheden terwijl je verder gaat. De Sin Lords moeten worden gedood.

KLASSIEKE OMGEKEERDE GEVECHT

Sin Slayers heeft een klassiek turn-based vechtsysteem in de traditie van de beste JRPG’s, waardoor je de vrije hand hebt om je tactische vaardigheden uit te dagen tegen de ellendige inwoners van de Valley of Fallen Sinners.

Steel jezelf. Vijanden zijn overal en je zult moeilijke beslissingen moeten nemen en het grootste gevaar moeten overwinnen.

VOED JE ZONDEN

Afhankelijk van je keuzes, zal de zondigheid van je team omhoog of omlaag gaan. Als het hoog is, verwacht dan hardere vijanden. Wat daar ook begraven kan worden, is het verstandig om die graven te ontheiligen? Elke beslissing die je neemt, is belangrijk, en op weg naar de volgende Sin Lord krijg je veel kansen om slecht te kiezen.

Gegenereerde locaties

Elke kruistocht tegen een Sin Lord zal uniek zijn omdat elke locatie willekeurig wordt gegenereerd. Denk je dat je alles weet over een stinkende moeras? We beloven dat er nieuwe lessen zijn om te leren, hoewel deze misschien niet naar wens zijn!

LEVEN NA DOOD

Legenden vertellen over een plaats tussen werelden, een regio buiten tijd en ruimte die de Valley of Fallen Sinners wordt genoemd.

Een dichte, bovennatuurlijke mist ligt als een stinkende adem boven zwarte bossen. Welke vervloekte hordes wachten op je? Wrede beesten, verdomde krijgers, de ondoden en erger chtonische gruwelen, allemaal met een onmiskenbaar verlangen naar nieuwe zielen om hun eigen onnatuurlijke leven voort te zetten.

Deze regio is voor de meest verachtelijke lafaards, degenen die stierven vanwege hun zonden en de duisternis die hun ziel zwaar maakte. Eens leefden ze als dappere helden in een veelheid van werelden, en bards componeerden ballads naar hun nobele daden. Tot de dag dat de duisternis hun hart overspoelde en hen doodde.

Spijt verteert ze nu, maar hun ziel zal geen rust vinden. Ze zijn gedoemd om eindeloos door de vallei te dwalen, op zoek naar rust, respijt, een einde aan hun martelingen. Maar ze zullen geen vrede kennen totdat iemand de zeven zegels van de Portal of the Worlds vernietigt. Alleen dan gaan de poorten open en ontsnappen de verdoemden eindelijk uit hun gevangenis …

Eerlijk gezegd heeft niemand dit eerder geprobeerd.

Ad

Release info - Sin Slayers: Enhanced Edition


Release datum
2020-03-26 00:00:00

Uitgever
Black Tower Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAWL7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, russian

Genres
action, adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Sin Slayers: Enhanced Edition

EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
GBP 17.99
EUR 19.99
N/A
¥25.00
AUD 29.9
EUR 19.99
EUR 19.99
N/A
EUR 19.99
EUR 19.99
CZK 499.0
DKK 149.0
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
EUR 19.99
N/A
NZD 34.0
NOK 199.0
PLN 79.0
EUR 19.99
PLN 79.0
RUB 1499.0
N/A
ZAR 319.0
EUR 19.99
SEK 199.0
CHF 29.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!