Skully


Skully

Op een mysterieus afgelegen eiland spoelt een schedel aan op de kust en wordt hij gewekt door een raadselachtige godheid. Nagesynchroniseerd Skully, het nieuw gereanimeerde wezen is opgeroepen om in te grijpen in een oorlog tussen de drie broers en zussen van de godheid, wiens ruzie het eiland dat ze thuis noemen in gevaar brengt.

Het lot heeft Skully een tweede kans op ‘leven’ gegeven en zijn avontuur zal hem door een vreemd paradijs leiden terwijl hij een einde probeert te maken aan het conflict dat het eiland teistert.

  • Spring, spring en rol je een weg naar de overwinning. Ontwijk obstakels over het hele eiland als Skully, een schedel gereanimeerd door de kracht van magische klei.
  • Aanpassen aan uw omgeving. Transformeer in drie verschillende vormen om uitdagingen te overwinnen en vijanden te verslaan.
  • Doorkruis een mysterieus eiland. Blader door 18 verschillende niveaus in 7 verschillende ecosystemen, elk boordevol unieke gevaren.
  • Verken een boeiend verhaal. Volledig ingesproken dialoog en tussenfilmpjes blazen de eilandbewoners en de charmante wereld van Skully tot leven!

Release info - Skully


Release datum
2020-08-04 00:00:00

Uitgever
Modus Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXQMA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
puzzle, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Skully