Sky Gamblers – Storm Raiders 2


Sky Gamblers – Storm Raiders 2

Ontgrendel, upgrade en pas de legendarische vliegtuigen van WO II aan. Ga de cockpit in en bereid je voor op het opstijgen. Word de meester van de hemel!

IMMERSIEF SPEL

Je vliegt in volledig nagebouwde steden met realistisch weer op plaatsen zoals het VK, de VS, Egypte, Rusland, Noorwegen en Duitsland. Kies verstandig je wapens, want je moet doelen zowel in de lucht, boven het water als op de grond uitschakelen tijdens een leuke campagne om te spelen. Test je startvaardigheden en land op zowel landingsbanen als vervoerders.

ENORME HISTORISCHE VLOOT

Vlieg zeer gedetailleerde WO II topjagers, bommenwerpers en duikbommenwerpers. Geniet van het progressieve schadesysteem dat vliegtuigen aantast en vernietig je vijanden in stukken. Pas uw favoriete vliegtuig aan met historisch nauwkeurige skins of een huid- en kleurenschema naar keuze.

ENORME COLLECTIE VAN ONLINE EN ENKELE TRAININGSMODI VOOR SPELERS

Speel online met je vrienden! Kies tussen coöperatieve en competitieve modi: Survival, Last Man Standing, Last Team Standing, Free Flight, Free for All, Team Match, Capture the Flag en Defend the Base.

Release info - Sky Gamblers – Storm Raiders 2


Release datum
31/10/2019

Uitgever
Atypical Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
14

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAUVYA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
action, simulation
Ad