Slime-san


Slime-san

Stel je reactievermogen op de proef in Slime-san, een bliksemsnelle platformgame die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Spring, glij en slijm je een weg door de honderden levels, om uiteindelijk uit de buik van een reusachtige worm te ontsnappen!

Buikpijn

Op een dag, toen Slime-san door een vredig woud gleed, verscheen er uit het niets een reusachtige worm die hem naar binnen schrokte! Nu, diep in de buik van de worm, heeft Slime-san twee keuzes: worden verteerd door het maagzuur van de worm, of terugreizen door het binnenste van de worm, om via zijn mond weer te ontsnappen.

NSwitchDS_SlimeSan_02.jpeg

Maak dat je wegkomt, Slime-san!

Je hebt geen tijd om stil te staan, want je wordt op de hielen gezeten door een muur van maagzuur. Ontsnap door gescheurde muren en oppervlakken, breek met een sprintje door broze obstakels, verlaag je snelheid met slijm en versnel de tijd. De honderden listige levels, die je met de grootst mogelijke precisie moet spelen, houden je gegarandeerd op het puntje van je stoel!

Zo veel slijm

De game bevat een schat aan extra content, zoals nieuwe speelstijlen, outfits en minigames, die je vrijspeelt door deels verteerde appels te verzamelen. Laat je van je competitieve kant zien door het in multiplayerspeelhalgames en met online* ranglijsten op te nemen tegen andere spelers. Bovendien speel je nog verschillende spelstanden vrij als je de game eenmaal hebt uitgespeeld, zoals New Game+, Speed Running en Boss Rush!

NSwitchDS_SlimeSan_04.jpeg

Machtig mooie muziek

Luister naar een opzwepende soundtrack, met meer dan twintig nummers die zijn ontwikkeld door bekende chiptune-componisten, en geniet van de opvallende, vijfkleurige pixelartstijl, die de game een gedetailleerde retro-uitstraling geeft.

Slijm je een weg uit de enorme worm en ga de vrijheid tegemoet in Slime-san, een razendsnelle platformgame die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Release info - Slime-san


Release datum
2017-08-03 00:00:00

Uitgever
Headup Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAD3HA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, adventure, platformer

Nintendo Switch eShop prijzen - Slime-san

¥11.80
RUB 840.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.