Smelter


Smelter

Jij bent Eve, vers uit Eden en gewapend met een levend harnas. Verken een gevaarlijke nieuwe wereld, vecht tegen zijn bizarre bewoners en breid je rijk uit in een wanhopige reis om Adam te vinden.

Smelter is een strategie, actie-platformer-combo, geïnspireerd op klassiekers uit het 16-bits tijdperk. Leid Smelter en zijn trouwe Zirm-troepen door het grondgebied van Smelter over de Rumbly Lands uit te breiden in top-down strategieniveaus, en duik vervolgens in spannende zijwaarts scrollende actiestadia nadat je belangrijke locaties hebt geannexeerd. Bouw, val aan en ontwikkel je leger – ontgrendel, upgrade en ontketen elementaire actievaardigheden tegen gemene vijanden, gevaarlijke omgevingen en gevaarlijke bazen. Laat de kracht van Smelter vrij!

VERHAAL

Na de vroegtijdige vernietiging van de Tuin, bevindt Eva zich in een onbekende wereld met haar geliefde Adam, nergens te vinden. In haar zoektocht naar Adam komt ze Smelter tegen, een ongewoon zelfverzekerd, gevleugeld wezen met het krachtige vermogen om te transformeren en te versmelten met anderen, waardoor ze ongelooflijke krachten krijgen.

Smelter biedt zijn schijnbaar “onschatbare” hulp aan en transformeert en versmelt met Eve. Ze vertrekken op een reis naar de verraderlijke Rumbly Lands. Daar breiden ze het grondgebied van Smelter uit, waardoor ze verder in de verschillende domeinen kunnen reiken om erachter te komen wat er met haar Adam is gebeurd, in de hoop hem heelhuids te vinden en een weg terug naar huis te vinden naar hun vredige leven …

Belangrijkste kenmerken

– Hybride gameplay die snelle platformactie combineert met een top-down strategie.

– Ontdek ongelooflijke, diverse werelden, variërend van helse tot mooie.

– Beheers drie vaardigheidssets, compleet met meer dan 40 upgrades die verkrijgbaar zijn via meerdere uitdagingen, waardoor gevarieerde gevechts-, verplaatsings- en verdedigingstactieken mogelijk zijn.

– Activeer de ‘Smelt’-vaardigheid, die zowel in gevechten als op objecten kan worden gebruikt om door moeilijk terrein te navigeren.

– Open een blik met whoop ass op uitdagende 2D-actieniveaus, vijanden en bazen met hun eigen achtergrondverhalen!

– Breid je rijk uit over verschillende regio’s, gebruikmakend van verschillende soorten gebouwen, upgrades en eenheden.

– Ontdek een groot aantal geheimen, waaronder krachtige verborgen upgrades en keiharde proeflevels.

– Ontmoet een cast van personages met persoonlijkheden variërend van excentriek tot volledig gestoord.

– Rock op een geweldige soundtrack met een combinatie van synth en gitaar, met muziek van Evader en het begin- en eindthema van Manami Matsumae.

Release info - Smelter


Release datum
2021-04-22 00:00:00

Uitgever
DANGEN Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAW82A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, korean

Genres
action, platformer, adventure, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Smelter

¥22.00
RUB 1259.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.