Space Pioneer


Space Pioneer

Ontdek nieuwe planeten, breng ongelooflijke werelden in kaart en onthul oude geheimen. Verken vreemde nieuwe werelden met je trouwe robot-sidekick. Baan je een weg over fantastische planeten, van de ijzige toendra tot de weelderige jungles boordevol flora en fauna.

Het eindeloze universum heeft talloze vijandige sterrenstelsels om te veroveren. Gecombineerd met het dynamische doelsysteem is de gameplay echt oneindig in Space Pioneer. Herstel gestolen schijven, verdedig sondes, repareer gecrashte schepen en voltooi missies om buit te verdienen en geweldige uitrusting en vaardigheden te ontgrendelen. Elke keer dat je missies speelt, heb je nieuwe doelen, vijanden en extra uitdagingen.

Om door hordes aliens te komen, moet je een bekwame, veelzijdige jager zijn. Deze snelle top-down shooter boordevol actie test je gevechtsvaardigheden en tactieken maximaal! Van cybernetische spinachtigen tot giftige horzels, neem het op tegen enorme bazen, elk met unieke aanvallende en verdedigende capaciteiten. Gebruik de nieuwste hi-tech wapens om je vijanden te verpletteren en buit te verdienen om geweldige nieuwe uitrusting te openen, waaronder geschutskoepels, geweren, blasters en mijnen – allemaal met upgrades! Selecteer een van de drie beschikbare klassen: The Light, The Heavy en The Standard. Elk met een set gevechts-, overlevings- en engineeringvaardigheden om je de voorsprong te geven.

Als je het moeilijk hebt in de ruimte, of als je niet altijd met de robot wilt praten, kun je planeten met vrienden bezoeken! Elke plaats kan worden verkend met maximaal vier spelers in coöpmodus!

Kenmerken:

  • Ontdek nieuwe sterrenstelsels en verken ongelooflijke werelden
  • Actievolle gameplay
  • 3 klassen beschikbaar, elk met een unieke begeleider
  • Upgrade je wapens en vaardigheden
  • Vernietig gigantische bazen en stop de horde vijanden
  • Coöp voor maximaal 4 spelers!

Release info - Space Pioneer


Release datum
2019-12-06 00:00:00

Uitgever
QubicGames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAWJSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
action, rpg, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Space Pioneer

N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.