Squidgies Takeover


Squidgies Takeover

Jij bestuurt de Squidgies, ongelukkige kleine klodders adorableniteit, die jouw hulp nodig hebben om te ontsnappen aan de tentakels van hun Mumma en hun nieuwe thuis te maken op planeten in de Melkweg.

Vind creatieve oplossingen voor de puzzels van elk niveau door de Squidgies te laten slingeren, slingeren, drijven, spatten, in buizen rekken en metaalachtig worden. Sommige Squidgie-krachten kunnen met elkaar worden gecombineerd voor nog meer verbluffende puzzeltechnieken!

Krijg genoeg Squidgies in de portal en je neemt alle drie de planeten over – genoeg ruimte voor zelfs de meest actieve Squidgie. Ben je bekwaam genoeg om ze allemaal te overwinnen? Probeer hard genoeg, misschien vindt u zelfs enkele bonusplaneten om binnen te vallen.

Er zijn meer dan 80 niveaus (en meer onderweg), elk met hun eigen unieke prestaties en highscores om te verslaan.

Er is meer herspeelbaarheid dan je met een Squidgie kunt schudden. Opmerking: schud de Squidgies niet – ze zijn gevoelig!

Release info - Squidgies Takeover


Release datum
2019-11-14 00:00:00

Uitgever
GiantMargarita

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAS2QA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
platformer, puzzle

Nintendo Switch eShop prijzen - Squidgies Takeover

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.