Star Story: The Horizon Escape


Star Story: The Horizon Escape

Preview Image

De archeologische onderzoeksmissie is iets anders gelopen dan verwacht. Je ruimteschip is verongelukt. Weet je te ontsnappen van deze planeet? Maar hoe? Niemand kan je helpen. Je staat er helemaal alleen voor. Of niet? Heb je een plan? Zul je ontdekken wat je nodig hebt om een echte held te worden?

Star Story: The Horizon Escape is een turn-based avonturengame met tekst- en RPG-elementen. Duik in het verhaal van ruimtearcheoloog Van Klik op zijn missie naar de mysterieuze planeet Horizon!

Non-lineaire plotontwikkeling, 24 alternatieve eindes

Je keuzes bepalen het verloop van het verhaal. De ene keuze zal beter zijn dan de andere en sommige zijn simpelweg hilarisch. Je bent hier om het werkelijke einde te ontdekken en een held te worden. Of misschien zelfs meer…

Gameplay die op tekst gebaseerd is

De klassieker. Duik in het verhaal en vind een manier om ELKE mogelijke situatie te exploiteren. Wist je dat als je een breekijzer naar een aanvalsrobot gooit, hij bepaalt dat je stom bent en zichzelf zal deactiveren?

Creëer je personage, kies je uitrusting en leer hoe de wereld in elkaar zit. Je zult het allemaal nodig hebben om te overleven.

Game-mechanieken

Het verhaal bevat dialogen, keuzes, turn-based gevechten, puzzels, wapens, hulpmiddelen, technologisch onderzoek en meer. Je zult alles moeten gebruiken om in de harde wereld van Horizon te overleven.

Turn-based filosofie

De speler bepaalt het tempo van de game. Alles is turn-based. Er is geen tijdslimiet voor het maken van keuzes, geen korte gebeurtenissen, geen haast: je kunt rustig nadenken over je volgende zet.

Prachtige wereld

Geniet van de wilde en gekke omgevingen van Horizon: woestijnen, oerwouden, steden, grotten… en ga zo maar door.

Kleurrijke personages

Ontmoet de locals! Wie vind je leuker? Kies de kant van de Bullet King en zoek naar een oud cryptisch artefact, of kies ervoor om zijn ruige regime te ondermijnen en je aan te sluiten bij de lokale revolutie. Of wil je liever flirten met de alienmeid? Of de planeet opblazen? Of… je begrijpt het!

Release info - Star Story: The Horizon Escape


Release datum
2018-07-19 00:00:00

Uitgever
Forever Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAP2CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Star Story: The Horizon Escape

N/A
RUB 699.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.