Starlink: Battle for Atlas


Starlink: Battle for Atlas

In Starlink: Battle for Atlas voor de Nintendo Switch zit je in een team heldhaftige ruimtepiloten. Jullie willen het Atlas-sterrenstelsel ontdoen van Grax en het Forgotten Legion, een kwaadaardige robotmacht.

Starlink: Battle for Atlas biedt een geheel nieuwe gameplayervaring. Je kunt je eigen modulaire ruimteschip bouwen en hem op je controller monteren om deel te nemen aan epische ruimtegevechten. Rust je model uit met verschillende onderdelen en je ruimtevaartuig zal in de game ook direct veranderen.

Formeer je vloot en combineer piloten, ruimteschepen en wapens om je eigen speelstijl te creëren en de vijand te verslaan.

Pas je ruimteschip naar wens aan: de keuze is aan jou

Combineer piloten, bepantsering, vleugels en wapens om het perfecte ruimteschip te bouwen met een ongelofelijke hoeveelheid mogelijkheden. Aanpassingen aan je fysieke model verschijnen ook direct in de game, dus je kunt meteen naar het slagveld.

Ontdek een compleet sterrenstelsel

Reis door exotische buitenaardse werelden van het Atlas-sterrenstelsel. Elke planeet heeft een eigen identiteit, ecosysteem en dierenrijk. Wees voorzichtig, want het heelal kan een gevaarlijke plek zijn waar vele uitdagingen op je liggen te wachten. Je acties en keuzes hebben invloed op de wereld om je heen.

Alles wat je doet heeft invloed op je reis en vijanden zullen terugvechten en het sterrenstelsel overnemen als je niets doet om ze tegen te houden.

Vindingrijke vechtstijlen

Creëer een unieke vechtstijl. Experimenteer met diverse vaardigheden, wapens en statuseffecten om vernietigende combo’s te maken en af te vuren naar de vijand en levensgevaarlijke uitdagingen te overwinnen.

Exclusief voor de Nintendo Switch

Fox McCloud is een speciaal personage in Starlink: Battle for Atlas. Spelers kunnen het open Atlas-sterrenstelsel ontdekken in de Arwing van Star Fox en samenwerken met het Starlink Initiative om het Forgotten Legion te stoppen.

Ad

Release info - Starlink: Battle for Atlas


Release datum
2018-10-16 00:00:00

Uitgever
Ubisoft

Ontwikkelaar
Ubisoft Toronto

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACYAD8HF

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, chinese

Genres
adventure, arcade, rpg