Stellar Interface


Stellar Interface

Preview Image

Verken het willekeurig gegenereerde melkwegstelsel om handelaren te vinden, ruimtetuigen te ontgrendelen, verzamel cartridges en vink je aan met het doden van de verschillende galactische overheersers.

Vecht in steeds veranderende Space Battles!

Ren door het universum, ontdek de vele voordelen / verbruiksartikelen en hun synergetische effecten. Verken het willekeurig gegenereerde melkwegstelsel om handelaren te vinden, ruimtetuigen te ontgrendelen, StellarNetES-cartridges te verzamelen, vinkje te zetten bij je moorden op de verschillende galactische overlords.

En ga dood. Veel!

Kun jij de meest buitensporige combinatie van extra’s vinden om de Last Overlord te verslaan?

Spelkenmerken:

  • Rogue-achtige elementen: met een willekeurig gegenereerd universum en gerandomiseerde voordelen, zal geen enkele reis ooit hetzelfde zijn! Wat gebeurt er met je, in je eigen unieke apocalyptische cataclysmische transgalactische reis?
  • Synergistic Perk System: meer dan 100 extra’s en verbruiksartikelen! Let op de synergetische aard van de voordelen die bij je speelstijl passen!
  • Galactic Bounties: voltooi meer dan 100 missies om deel te nemen aan de loterij van het StellarNET Entertainment System!
  • Customize Your Start: kies je ruimteschip: er is er een voor elke speelstijl, omdat ze unieke startvoordelen hebben. Je kunt je arsenaal personaliseren met verschillende wapens: kanonnen, raketten en lasers!
  • Ontgrendel ruimtevaartuigen, bekijk je voortgang: bekijk wat je hebt bereikt in onze in-game encyclopedie StellarNET. Ontgrendel nieuwe ruimtevaartuigen, dood alle bazen om verder te gaan in de kill-tabel van StellarNET. Controleer welke extraatjes en verbruiksartikelen je hebt gebruikt en gezien, en wat is je voortgang naar de prestaties!
  • Verken het universum: sommige niveaus zijn specialer dan andere: handelaars, bazen, ruimtetuigfabrieken. Vecht door lagere moeilijkheidsniveaus om je te bevoorraden met extraatjes, of stroomlijn gewoon naar de eindbaas als je je krachtig genoeg voelt!

Release info - Stellar Interface


Release datum
2019-01-11 00:00:00

Uitgever
ImaginationOverflow

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPASKAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, portuguese, russian, korean

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Stellar Interface