Sublevel Zero Redux


Sublevel Zero Redux

Sublevel Zero Redux is een roguelite shooter met zes graden vrijheid in een universum waar de realiteit uiteenvalt. Vecht met je gunship in nul-g door een enorme, procedureel gegenereerde ondergrondse faciliteit om de technologie te herstellen die je nodig hebt om te ontsnappen aan de vele gevaren die om elke hoek verborgen zijn.

REDUX INBEGREPEN

Sublevel Zero Redux bevat de Redux-uitbreiding die uren nieuwe inhoud toevoegt, de actie is intenser dan ooit samen met exclusief bewegingsgericht richten en uiterlijkbesturing exclusief voor de Nintendo Switch-versie van de game.

PROCEDURELE, PERMADEATH

Geen levens. Geen reddingen. Vecht elke keer door een andere, procedureel gegenereerde omgeving. Laat elke opname, elke beslissing tellen. Een breed scala aan omgevingen staat je in de weg, van industriële zones tot mijncavernes. Denk goed na en pas je aan aan de gevaren van iedereen voordat het te laat is.

BOUWEN

Verzamel een breed scala aan willekeurig gegenereerde wapens, upgrades en spelveranderende items. Maak ze samen om je gunship uit te rusten voor je speelstijl. Ontgrendel meer items en blauwdrukken terwijl je speelt en houd die ontgrendelingen tijdens playthroughs.

Release info - Sublevel Zero Redux


Release datum
2019-10-17 00:00:00

Uitgever
Coatsink Software

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPARAAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Sublevel Zero Redux

N/A
RUB 1125.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.