S.U.M. – Slay Uncool Monsters


S.U.M. – Slay Uncool Monsters

Je speelt als verschillende helden in een wereld vol Uncool Monsters. Jouw taak is om deze monsters te bestrijden met behulp van wiskunde. Er zijn tal van kerkers die moeten worden leeggemaakt en ze worden steeds moeilijker! Stijg je niveau en maak vorderingen in de campagne (s), of test je uithoudingsvermogen in de Endless Mode.

Elke kerker daagt je uit met een reeks wiskundige problemen. Een monster zal je een som geven, het is jouw taak om de vergelijking te vullen met de juiste getallen die tot je beschikking staan.

Je zult ook speciale aanvallen uitvoeren, afhankelijk van je personageklasse, die extra schade aanrichten wanneer ze goed worden ingesteld. Dit geeft elk gevecht een extra tactielaag. Plan vooruit en u verslaat de moeilijkste vijanden!

Denk je dat je klaar bent voor de uitdaging? Denk twee keer na voordat je naar de moeilijkere Dungeons gaat, ze worden lastig!

Ben je een beginner met wiskunde? Geen zorgen! Er is een oefenmodus om de basis te leren!

Release info - S.U.M. – Slay Uncool Monsters


Release datum
2021-01-12 00:00:00

Uitgever
Doomster Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA2MYA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
puzzle, education, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - S.U.M. – Slay Uncool Monsters

N/A
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.