Summertime Madness


Summertime Madness

De speler, in de rol van een schilder die een deal met de duivel heeft gesloten, moet zijn weg terug vinden naar de echte wereld nadat hij is bedrogen en opgesloten in een van zijn doeken. Een dromerige reis naar een surrealistische wereld van de eigen creaties van de kunstenaar, waar de sfeervolle gameplay mysteries biedt om te ontdekken, puzzels om op te lossen en artistieke landschappen om te verkennen.

GAMEPLAY

Je bevindt je op een evoluerend eiland. Terwijl je je omgeving onderzoekt, zal het eiland beginnen te veranderen. Het uiterlijk van een schip, de opkomst van een vuurtoren, elk mysterie dat je ontdekt en elke puzzel die je oplost, zal nieuwe wonderen ontvouwen en nieuwe plekken onthullen om te verkennen. Maar wees gewaarschuwd, de scène waarin u zich bevindt, dit adembenemende land van verf en olie is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Deze intrigerende wereld binnen het canvas bevat meer mysteries dan zelfs de kunstenaar bedoelde.

VERHAAL

Praag

20 juli 1945

De stad Praag werd belegerd, geteisterd door oorlog.

Gebouwen vielen, kerken brandden en alles zou voor altijd worden weggespoeld.

Er woonde een schilder, geïsoleerd van de buitenwereld. Hoe erger de verschrikkingen van de oorlog werden, hoe meer de kunstenaar obsessief prachtige landschappen schilderde als contrast met het kwaad dat hij had gezien. Op een nacht verscheen er een mysterieuze figuur in het huis, schijnbaar uit het niets. De vreemdeling liep langzaam door de kamer en bekeek de schilderijen. Hij ging toen voor de kunstenaar zitten; om hem een ​​deal aan te bieden.

De kans om een ​​van zijn eigen creaties te betreden, ver weg en vrij van oorlog. Maar hij zou voor middernacht de weg naar buiten moeten vinden, anders zou zijn ziel voor altijd vast komen te zitten in het canvas. De kunstenaar voelde zich alleen, op de rand van waanzin, geterroriseerd door de geur van de dood die van de straten binnensluipt, schudde de mysterieuze man de hand en accepteerde de deal.

Een paar tellen later was het huis leeg.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Unieke kunststijl en een surrealistische omgeving om te verkennen
  • Een verzameling slimme puzzels die je creativiteit zullen uitdagen
  • Een steeds veranderende wereld die zich ontwikkelt naarmate je vordert
  • Verborgen geheimen om te vinden

Release info - Summertime Madness


Release datum
2022-01-26 00:00:00

Uitgever
Sometimes You

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, chinese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Summertime Madness