Super Mutant Alien Assault


Super Mutant Alien Assault

Dans met de dood door gerandomiseerde kamers om je ruimtevrachtschip te bevrijden van bestraalde buitenaardse wezens in een brute arcade platformgame shooter die tot de nok toe gevuld is met ontgrendelbare wapens, explosieven, speciale vaardigheden en verdedigingsbewegingen. . Achtervolgd door buitenaardse wezens, is het aan de bescheiden beveiligingsdroids om de mensheid te redden. Je moet de wapens alleen of met een vriend opnemen, en je moet dansen met de dood in een brute en verslavende arcade platformgame-shooter geïnspireerd door Super Crate Box en tot de rand gevuld met ontgrendelbare spullen.

Vecht door snelle vuurschermen met één scherm, elk met een willekeurige combinatie van platformindeling, doel, automaten en vijanden. Ontwijk en weef tussen de aliens om in leven te blijven, maar laat ze niet te lang staan, anders zal de straling van het schip ze muteren in grotere, gemener versies.

Alleen door de wilde verscheidenheid aan wapens, explosieven, speciale vaardigheden, verdedigingsbewegingen en voordelen te ontgrendelen en te beheersen, kun je hopen te overleven in alle drie sterrenstelsels, je schip te ontdoen van de mutante dreiging en de onbewuste mensen te redden.

Kenmerken

Intense en brutale actie

Snelle vuurniveaus geven je geen rust als er hordes vijanden aankomen, hel-gebogen over je vernietiging. Ruim het doel snel op en zorg ervoor dat je elke vijand doodt voordat hij de kans krijgt om te muteren naar een grotere, gemener versie van zichzelf. Neem een ​​kleine adempauze en dan is het op naar de volgende kamer.

Dans met de dood

In de krappe ruimte van het ruimtevrachtschip is stilstaan ​​geen optie. Je vermogen om vijanden te ontwijken is net zo belangrijk als je doel. Overleven vereist snel denken en snelle reflexen en een echte meester van de dans is een prachtig ding om te aanschouwen.

Elke keer anders

Elk schermniveau wordt willekeurig verdeeld, op basis van een pool van platformlay-outs, doeltypen en vijanden en welke automaten aanwezig zullen zijn. Je zult nooit weten welke wapens of granaten in de automaten zullen spawnen, terwijl kratdruppels met speciale vaardigheden, zijwapens, extraatjes en verdedigingsbewegingen ook willekeurig zijn, wat de verbijsterende mogelijke combinaties nog verder vergroot.

Overvol met ontgrendelbaar

Een schat aan wapens, zijwapens, speciale vaardigheden, extraatjes, explosieven, verdedigingsbewegingen en personagespellen wachten op je. Elke nieuwe ontgrendelbare voegt zich bij de smeltkroes van willekeurige ingrediënten, waardoor uw opties toenemen, maar ook de noodzaak om elk afzonderlijk element te beheersen en de manier waarop ze met elkaar combineren.

Speel alleen of met een vriend

Neem het op tegen de mutante hordes of werk samen in een lokale coöperatie. Twee spelers voegen nog meer complicaties toe om onder de knie te krijgen, want je moet voorzichtig zijn om vriendelijk vuur van explosieven te voorkomen en moet delen / vechten om item- en health pack-drops.

Super Mutant Alien Assault - Release info


Release datum
12-07-2019

Uitgever
Surprise Attack Pty. Ltd.

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAS3EA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action

Super Mutant Alien Assault prijzen op de Nintendo Switch eShop

€ 1,79
€1.79
1,79 €
1,79 €
£1.59
€1.79
US$1.99
N/A
€1.79
A$2.70
1,79 €
2,63 CAD
1,79 EUR
€1.79
CZK 45.00
DKK 13.50
€1.79
1,79 €
€1.79
1,79 EUR
1,79 €
1,79 €
1,79 €
€1.79
€1.79
MX$38.76
NZ$2.97
kr 17,00
7,20 zł
€ 1,79
1,79 EUR
135,00 ₽
1,79 €
€1.79
ZAR 29.20
1,79 €
SEK 18.00
CHF 2.52
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad