Surviving the Aftermath


Surviving the Aftermath

Overleef en gedijen in een post-apocalyptische toekomst – middelen zijn schaars, maar er zijn kansen. Bouw de ultieme rampbestendige kolonie, bescherm je kolonisten en herstel de beschaving in een verwoeste wereld.

Ga verder dan de kolonie en verken de woestenij om grondstoffen te verzamelen, rivaliserende kolonies te ontmoeten en bandieten te verslaan.

Geen plek zoals thuis

Bouw en beheer een kolonie overlevenden na een wereld-eindigende gebeurtenis. Bouw meer dan 61 unieke gebouwen voor alles, van het verzamelen van hulpbronnen en landbouw tot verkenning en beveiliging.

Overleef de aarde

Verken een enorme, procedureel gegenereerde wereld met zes verschillende biomen gevuld met hulpbronnen, dieren in het wild, rivaliserende samenlevingen en meer. Elke omgeving heeft verschillende omstandigheden die van invloed zijn op het voortbestaan ​​van uw kolonie. Blijf waakzaam: natuurrampen, gevaarlijke dieren en bandieten zullen je overlevenden op de proef stellen.

Overleven is mijn specialiteit

Rekruteer meer dan 80 unieke specialisten, elk met hun eigen vaardigheden en motivaties, om de middelen en productie van je kolonie te beheren. Stuur ze buiten de poort op wetenschappelijke missies, op speurtochten en om bandieten te bevechten.

Verwacht het onverwachte

Het leven in de nasleep vereist dat je morele keuzes maakt. Je hebt misschien niet alles in je kolonie onder controle, maar hoe je reageert op situaties en opkomende gebeurtenissen, zal het karakter van je nieuwe beschaving bepalen.

Reputatiemanagement

Elke beslissing kan ernstige gevolgen hebben voor het voortbestaan ​​van uw kolonie. Uw reputatie bij andere samenlevingen zal uw vermogen om handel te drijven beïnvloeden en kan zelfs uw relatie met hun leiders beïnvloeden. Kolonisten hebben een eigen mening en zullen op uw keuzes reageren.

Verdedig de poort

Versterk je poorten en bescherm je kolonie tegen woeste dieren en dodelijke bandieten. Vijanden die de poort doorbreken, zullen je kolonie binnenstromen en alles in hun kielzog verwoesten. Neem het bevel over uw specialisten en drijf de indringers terug.

Release info - Surviving the Aftermath


Release datum
Nader te bepalen

Uitgever
ParadoxInteractive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAZ8RA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, english, french, german, portuguese, russian, spanish
Genres
simulation, strategy
Ad