Swords & Soldiers 2 Shawarmageddon


Swords & Soldiers 2 Shawarmageddon

Preview Image

In deze basis stampende strijd extravaganza, elke strijd is een gevecht om een ​​snelle oorlogvoering te winnen; online, lokaal in split-screen of tegen de slinkse AI.

Vecht met je vrienden overal met je Nintendo Switch in split-screenmodus of online en geniet van de epische singleplayercampagne die je de leiding geeft over Redbeard en zijn Vikings. Ga met ze mee terwijl ze zich een weg banen door de bossen van Vikingland, de brandende stranden van Perzië en zelfs de onderste regionen van de hel! Dit alles op een eervolle zoektocht om … de schapen terug te halen die zijn gestolen uit de favoriete shoarmahut van Redbeard, terwijl ze vechten tegen een slecht complot om Shawarmageddon op de wereld los te laten. Tijd om dit onrecht de Viking-manier te regelen!

Mijn waardevol goud om nieuwe soldaten, gebouwen en spreuken te ontgrendelen. Laat je hordes en magische krachten los om er zeker van te zijn dat er niets over is van de basis van je tegenstander!

Belangrijkste kenmerken:

  • Drie machtige facties: beveel de Viking-krijgsbende, een leger van tapijtrijdende Perzen of brutale demonen! Elke factie heeft unieke technische bomen met eenheden, spreuken en grondmechanica!
  • Uitgebreide singleplayercampagne – Volg de avonturen van Roodbaard de Viking terwijl hij reist van de weelderige bossen van Vikingland naar de stomende Perzische woestijnen en de diepten van de hel in het nastreven van de perfecte shoarma!
  • Multiplayer-gevechten – Neem het op tegen andere stamhoofden in online 1v1-multiplayer en beklim de leaderboards, of daag een vriend uit in split-screen-modus! Pas je tegenstanders aan en voer je geperfectioneerde strategieën uit! Speel schermutselingen of mini-games vol actie terwijl je op een wedstrijd wacht!
  • Pas je oorlogskunst aan – Gebruik de functie Aangepast leger om een ​​leger aan te nemen dat bestaat uit je favoriete eenheden en spreuken en leg ze tegen je vrienden en vijanden!
  • Schakel machtige kampioenen in – Een wijze man zei ooit: “Wanneer het moeilijk gaat, koop dan hero-eenheden!” Deze supereenheden pakken niet alleen een krachtige stoot uit op het slagveld, ze hebben ook allemaal hun eigen speciale vaardigheid!

Release info - Swords & Soldiers 2 Shawarmageddon


Release datum
01-03-2019

Uitgever
Ronimo Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAQ9RA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, dutch, english, french, german, portuguese, russian, spanish
Genres
action, strategy
Ad