Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun!


Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun!

Geniet lekker thuis op de bank van deze klassieke ritmegame uit de Japanse speelhallen! Dankzij de bewegingsbesturing kun je van het drummen genieten als nooit tevoren!

  • CROSSOVER-PERSONAGES EN UNIEKE SKILLS: speel met crossover-personages van Nintendo, zoals Kirby en Squid uit Splatoon 2 en doe je voordeel met de nieuwe supportskills.
  • BEWEGINGSBESTURING: speel Taiko in “arcadestijl” met de Joy-Con-controllers of gebruik het touchscreen of de knoppen om op jouw manier te spelen
  • SPEEL MET JE VRIENDEN: koppel meerdere Nintendo Switch-systemen via lokale draadloze communicatie voor de Taiko Mode of verbind meerdere Joy-Con-controllers met één Nintendo Switch om de Party Mode met maximaal vier spelers te spelen
  • GENIET VAN ICONISCHE NUMMERS: meer dan 70 nummers uit Dragon Ball Z, Super Mario Odyssey en meer!
  • NIEUWE PARTY MODE: sluit meerdere controllers aan om met maximaal vier spelers twintig ritme-uitdagingen en de extra moeilijkheidsgraad Expert te spelen.

Release info - Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun!


Release datum
2018-11-02 00:00:00

Uitgever
BANDAI NAMCO Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAGGXB

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
music, party, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Taiko no Tatsujin: Drum’n’Fun!

¥6,588
RUB 4299.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.