Tails Of Iron


Tails Of Iron

Tails of Iron, dat zich afspeelt in een grimmig land dat wordt geteisterd door oorlog, is een handgetekende RPG-avontuur met meedogenloze, meedogenloze gevechten. Als Redgi, erfgenaam van de Rattentroon, moet je je gebroken koninkrijk herstellen door de genadeloze Kikkerclan en hun woeste leider, Greenwart, te verbannen.

Terwijl je de bedrieglijk charmante wereld verkent, ontmoet je een cast van unieke metgezellen, klaar om je te helpen bij je avontuur. En je hebt alle hulp nodig die je kunt krijgen, of dat nu nieuwe maaltijdrecepten zijn, blauwdrukken om dodelijke wapens en bepantsering te smeden, of zelfs een landverslindende, gepantserde molmobiel!

Overwin je angsten. Red je broers. Herstel je koninkrijk.

Je staart is begonnen…

Beheers brutale gevechten

Van kikkerzombies tot gigantische larven – en alles daartussenin – het koninkrijk wordt overspoeld met gevaar. Om elke gevaarlijke ontmoeting te overwinnen, moet je de aanvallen van je tegenstander bestuderen en dienovereenkomstig reageren! Gelukkig staat er een reeks dodelijke vaardigheden tot je beschikking, waaronder parry bashes en fatale executies, om nog maar te zwijgen van aanvallen op afstand met je handige pijl en boog.

Verken een verraderlijk koninkrijk

Volledig begeleid door de diepe, raspende verhalen van Doug Cockle (stem van Geralt of Rivia uit The Witcher), bereid je voor op een episch avontuur door het middeleeuwse fantasierijke Rattenrijk. Voltooi nevenmissies en factiejachten voor wat extra goud aan de zijkant, of bundel je krachten met een scherpogige metgezel om zelfs het speelveld te helpen.

Pas je aanval aan

Pas de vechtstijl van Redgi aan de taak aan. Zwaar pantser biedt misschien betere bescherming, maar kun je het je echt veroorloven om je dodge-roll te vertragen? En dan is er nog de kwestie van het wapen; bijlen pakken een klap uit, terwijl speren snel en wendbaar zijn. Misschien heb je liever de allround prestatie van een betrouwbaar slagzwaard?

Overwin woeste baasgevechten

Terwijl gevaar op de loer ligt rond elke paddenstoel, moet je je verstand scherp houden en je mes scherper als het gaat om de verwoestende eindbaasgevechten. Deze overmaatse amfibieën zijn koelbloedig in elke zin van het woord en bieden elk hun eigen unieke gevechtsuitdaging, en je hebt meer nodig dan een goede uitrusting om als beste uit de bus te komen.

Brouwrecepten, ambachtelijke wapens, pantser smeden

Redgi’s donjon is ook de thuisbasis van zijn broers, Rem-Rem, Bam-Bam en Dug. Rem kan een gezondheidsbevorderend feestmaal bereiden met ingrediënten die over de hele wereld worden gevonden, terwijl Bam nieuwe wapens en pantsers kan maken op basis van speciale blauwdrukken die je zult ontdekken… als je maar goed genoeg kijkt. En dan is er Dug, die je op de hoogte houdt van nieuwe missies die in het hele Koninkrijk beschikbaar zijn.

Kenmerken:

Beheers meedogenloze gevechten, geïnspireerd door het souls-achtige genre, met dodge-rolls, parry bashes en fatale executies!

Verken een enorm en verraderlijk koninkrijk, bestaande uit zes verschillende biomen, elk met zijn eigen verborgen paden en geheimen

Dompel jezelf onder in het meeslepende verhaal, verteld door de diepe, raspende Doug Cockle (stem van Geralt of Rivia uit The Witcher)

Pas je aanvalsstijl aan met een breed scala aan verschillende wapens en bepantsering

Stel een groep dappere metgezellen samen, klaar om je te helpen bij bepaalde missies

Voltooi nevenmissies om extra goud te verdienen

Ontgraven speciale blauwdrukken om nieuwe en krachtige wapens te smeden

Verzamel zeldzame ingrediënten om gezondheidsbevorderende feesten te bereiden

Overwin woeste baasgevechten tegen de dodelijke, te grote generaals van de Kikkerclan

Ga helemaal op in de prachtige en liefdevol gemaakte 2D-handgetekende kunststijl.

Ad

Release info - Tails Of Iron


Release datum
2021-09-17 00:00:00

Uitgever
United Label

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPA26CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Tails Of Iron

EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
GBP 21.99
EUR 24.99
USD 24.99
¥23.10
AUD 39.99
EUR 24.99
EUR 24.99
CAD 29.99
EUR 24.99
EUR 24.99
CZK 599.99
DKK 185.0
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
MXN 529.0
N/A
NOK 249.0
PLN 99.99
EUR 24.99
PLN 99.99
RUB 2699.0
18,74 €
ZAR 540.0
EUR 24.99
SEK 249.0
CHF 26.99
N/A
BRL 99.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!