Taiwan Monster Fruit : Prologue


Taiwan Monster Fruit : Prologue

Taiwan Monster Fruit is een opwindend, bewegingsgevoelig spel in parkour-stijl. Beleef uitdagingen en avonturen door samen te werken, maar nog steeds met elkaar te concurreren, in teammodi voor één of vier spelers. Spelers zullen worden uitgerust met verschillende soorten kaarten en samenwerken om het beste team van kleine monsterkrijgers te worden.

Niveaus en missies

De Monster Fruit-wereld is gevuld met fantastische wezens; in deze wereld kunnen wezens die identiek lijken aan die in de echte wereld onverwachte krachten hebben.

Ga op een wonderbaarlijk avontuur en voltooi steeds veeleisender niveaus in verschillende scenario’s. Misschien vecht je door een mysterieus land van water, klim je op onvoorstelbaar hoge bonenstaken of ren je tussen verzengende vulkanen. Elk niveau test de reflexen van het beste kleine monster.

Gemakkelijk te gebruiken / diverse uitdagingen

Met Taiwan Monster Fruit kan iedereen het spel snel oppakken en samen plezier hebben, maar om spelers in staat te stellen zichzelf te beschermen tijdens de chaos van de strijd, moeten ze zichzelf organiseren en het beste uit hun beperkte kaarten halen. Alleen een goed voorbereid en gecoördineerd team kan de monsterwereld redden en het beste team van kleine monsters worden.

Verschillende spelmodi

Naarmate het spel vordert, worden een aantal speciale uitdagingsniveaus onthuld. Je kunt het opnemen tegen je teamgenoten om de beste score te halen en de MVP van het spel te worden.

Kom in beweging voor een spannend avontuur!

Een interessant bewegingsdetectiespel in parkour-stijl waarin spelers een team van 1 tot 4 kleine monsters kunnen kiezen om op avontuur te gaan. Krijg toegang tot verschillende vaardigheden (kaarten) door je hele lichaam te bewegen om tegen de slechteriken te vechten. Test de reflexen en het evenwicht van je lichaam terwijl je door vijandige formaties heen breekt, moordende bewegingen ontwijkt, aanvallen uitvoert, obstakels overwint en meer.

Gebruik kaartcombinaties om te werken en avonturen te beleven met vrienden

Taiwan Monster Fruit heeft 73 kaarten met vijf verschillende functies. Aan het begin van het spel kunnen spelers ervoor kiezen om zichzelf uit te rusten met de kaarten of om ze willekeurig te verkrijgen en te gebruiken tijdens het spel, waarbij ze geleidelijk de hele set kaarten verzamelen naarmate ze verder komen in het verhaal.

Actieve vaardigheden: Roep sterke metgezellen op die krachtige vaardigheden kunnen gebruiken om spelers te helpen gemakkelijker te winnen

Passieve vaardigheden: uitrusting om de kracht van de kleine monsters te vergroten

Speel in allerlei modi terwijl Frenemies to Backstab elkaar helpen tijdens de chaos!

Spelers komen met elkaar in botsing en delen specifieke kaarteffecten, dus vind een manier om de chaotische reis te overleven en samen de grote baas te verslaan!

Ad

Release info - Taiwan Monster Fruit : Prologue


Release datum
2021-04-28 00:00:00

Uitgever
WOWWOW Technology

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA225A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, japanese, korean

Genres
action, party, adventure, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Taiwan Monster Fruit : Prologue

EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
GBP 2.19
EUR 2.39
USD 2.99
¥3.20
AUD 3.6
EUR 2.39
EUR 2.39
CAD 3.98
EUR 2.39
EUR 2.39
CZK 59.0
DKK 18.0
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
EUR 2.39
MXN 66.38
NZD 3.95
NOK 24.0
PLN 9.6
EUR 2.39
PLN 9.6
RUB 179.0
2,39 €
ZAR 43.0
EUR 2.39
SEK 24.0
CHF 3.4
N/A
BRL 15.25
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!