Taxi Chaos


Taxi Chaos

Kruip achter het stuur en bereid je voor op een gloednieuwe taxi-ervaring! Rijd door de stad als de doorgewinterde taxichauffeur Vinny of de zelfbenoemde ‘influencer’ Cleo, en pik de gekste klanten op!

Race door de binnenstad in een sterke muscle car, race langs de parken in een exotische supercar of drijf rond in het zakendistrict in een Japanse tunertaxi. Wat u ook kiest – uw uitdaging is om uw passagiers op tijd af te leveren! Tenminste, als je geld wilt verdienen.

Navigeer door drukke straten, ontwijk voetgangers over trottoirs of trotseer zelfs de wetten van de zwaartekracht door over daken te springen! Niets is te extreem om uw passagiers op tijd af te leveren! Ontdek de beste shortcuts en leer New Yellow City (NYC) en je passagiers op je duimpje kennen.

Ben je klaar voor deze gekke en chaotische rit?

• Een volledig frisse en moderne kijk op de old-school klassieke taxispellen!

• Verken en beheers de straten van de immense en levendige New Yellow City.

• Ontdek de beste routes om uw tarieven te versnellen en te maximaliseren!

• Ga hard! Gek worden! Hoe meer risico je neemt en hoe gekker je rijdt, hoe hoger je beloningen!

• Overtreed de regels in zeven extreme ritten: van de iconische gele cabine tot een volwaardige muscle car! Verdien genoeg om je verzameling compleet te maken.

• Leer uw bizarre passagiers kennen door middel van hilarische en volledig ingesproken gesprekken! Koop een hipster, loodgieter, rockstar, een alien en nog veel meer!

• Breek door brievenbussen, straatlantaarns, brandkranen of al het andere dat je in de weg staat! De stad is je speeltuin.

• Test je rijvaardigheid in drie verschillende spelmodi! Geniet van de klassieke Arcade-modus, cruise rond in Freeroam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus.

Release info - Taxi Chaos


Release datum
2021-02-23 00:00:00

Uitgever
Lion Castle

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAX79A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian

Genres
action, platformer, racing, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Taxi Chaos