The Adventure Pals


0 0 0
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50,00/5 (0 )
The Adventure Pals

Preview Image

The Adventure Pals is geïnspireerd door zowel klassieke platformspellen als tekenfilms en stuurt jou en je beste vrienden (een giraffe en een steen) eropuit om te voorkomen dat je vader en de rest van de wereld hotdogs worden! Behaal hogere niveaus voor speciale vaardigheden, gooi bommen en geef dingen een mep met je zwaard. Zoek gebakjes om outfits vrij te spelen en je plakboek te vullen met geheime stickers in vijf grote, creatieve gebieden, elk met unieke levels. Verken de geheimzinnige bossen van Treevale, wandel door de spookkraters van de maan en duik in de diepten van de oceaan om de verloren stad Crablantis te vinden.

Het is een mix van liefdevol handgemaakte actieplatformlevels en RPG-achtige locaties, met bewoners die je missies, items en andere spullen aanbieden om je te helpen op je reis. Net als je favoriete boterham met pindakaas en jam heeft The Adventure Pals een vrolijke noot en iets zoets… en misschien ook iets krokants. Het is luchtige, maffe pret voor alle leeftijden.

O, en onthoud deze drie woorden: giraffe, helikopter, tong.