The Dark Crystal: Age of the Resistance Tactics


The Dark Crystal: Age of the Resistance Tactics

In The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics leid je een jonge weerstand van Gelfling tegen hun onderdrukkende overlords, de Skeksis, in meer dan 50 unieke turn-based tactiek RPG-gevechten. Onderweg zul je nieuwe bondgenoten werven en aanpassen door ze banen toe te wijzen, hun vaardigheden aan te passen en ze uit te rusten met apparatuur om de overwinning te garanderen. Met 14 speelbare personages, waaronder bekende gezichten uit de klassieke film en de nieuwe Netflix Original-serie, bouw je je eigen teams en bedenk je winnende strategieën om de heerschappij van de Skeksis omver te werpen en de Gelfling-thuiswereld van Thra weer licht te geven!

A Twisted Fairy Tale – Verken het uitgebreide fantasieverhaal vol mystieke wezens uit verre landen van de levendige wereld van Thra, waar onschuldige Gelfling-levens voor hun essentie worden geconsumeerd door de snode Skeksis. Verenig de Gelfling-stammen en leid de rebellie naar succes, of versla …

Strategische tactische gevechten – Doe mee met de weerstand en ervaar meerlagige, tactische rollenspelgevechten. Eenheden kunnen worden aangepast voor specifieke gevechten met unieke uitrusting en gevarieerde vaardigheden over een uitgebreid taaksysteem. Gebruik bedrog, planning en zelfs het terrein om superieure vijanden te overwinnen!

The Clans of Thra – Thra staat vol met een verscheidenheid aan Gelfling-woningen en onvoorspelbare omgevingen, van dorre woestijnen tot weelderige bossen, elk even gevaarlijk als wonderbaarlijk. Trotseer de wilde landen van de zeven Gelfling-clans om ze te verenigen en unieke strategische voordelen te behalen.

Ad

Release info - The Dark Crystal: Age of the Resistance Tactics


Release datum
04-02-2020

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support