The Fall


0 0 0
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50,00/5 (0 )
The Fall

Preview Image

Kruip in de huid van ARID, de kunstmatige intelligentie in een hightech gevechtstenue. Het programma van ARID wordt geactiveerd na een crash op een onbekende planeet. De menselijke piloot in het gevechtstenue is bewusteloos en het is ARID’s plicht om hem koste wat kost te beschermen!

Terwijl ze de verwrongen en vijandige omgeving verkent om snel medische hulp te vinden, wordt ARID door de gebeurtenissen op deze planeet gedwongen om na te denken over haar eigen protocollen. Tijdens de reis om haar piloot te redden begint ARID uiteindelijk haar eigen regels in twijfel te trekken.

The Fall is een unieke combinatie van avonturen, puzzels oplossen en side-scrolling-actie, gebundeld in een duister en sfeervol verhaal. Verkenning van de omgeving is van het grootste belang om dit avontuur te overleven. Gebruik ARID’s zaklantaarn om talloze interactieve objecten te ontdekken. Als je iets vijandigs vindt, schakel je het laservizier in en laat je de vonken ervan af springen! Bereid je voor op een verontrustende reis. Vecht, verken, denk vooruit en breid ARID’s wereld uit, ondanks haar protocollen.