The Hong Kong Massacre


The Hong Kong Massacre

The Hong Kong Massacre, geïnspireerd door klassieke actiefilms, plaatst je in het middelpunt van een hardgekookt wraakverhaal, vol brute, filmische shootouts en levendige onderwereldlocaties.

Kruip in de huid van een voormalige rechercheur bij de politie die erop uit is wraak te nemen voor de moord op zijn partner en een mix van rauwe vuurkracht, slow-motion en duik- / ontwijkmechanismen te gebruiken om je een weg te banen door de criminele gelederen.

Duik door ramen of duik achter dekking – elk schot is dodelijk, dus blijf op de hoogte van je omgeving en exploiteer de omgeving zo goed mogelijk.

Als de verwarming aan is, kun je de tijd vertragen en plannen voor de volgende zet. Het vermijden van kogels tijdens het uitschakelen van vijanden is cruciaal om te overleven, maar pas op, je slow-motion vermogen is beperkt: plan snel, denk vooruit en schakel de slechteriken ongedeerd uit.

Elk niveau biedt een reeks uitdagingen, waardoor je nieuwe wapens kunt ontgrendelen naarmate je vordert en kogels van restaurants naar daken kunt verhandelen in een humeurige stad vol misdaad.

Release info - The Hong Kong Massacre


Release datum
2020-12-26 00:00:00

Uitgever
Untold Tales

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPA2JCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, fighting, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - The Hong Kong Massacre

N/A
N/A
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.