The Lord of the Rings: Adventure Card Game


The Lord of the Rings: Adventure Card Game

Bouw een spel iconische helden en daag de krachten van Sauron uit in dit spannende tactische kaartspel. Ga eropuit en verken beroemde locaties, voltooi speurtochten op basis van verhalen en smeed je eigen legende over Midden-aarde. Maar pas op voor het oog van Sauron – als je zijn aandacht vestigt, gaat alles verloren …

Beantwoord de roep van talloze avonturen, kom de duistere krachten van Sauron onder ogen en bescherm de Vrije Volkeren van Midden-aarde. Terwijl bondgenoten samenkomen en vijanden opstaan, begint je reis.

De tijd is gekomen om je eigen gemeenschap van helden te vormen en te leiden door meeslepende verhaalgestuurde campagnes – elk met zijn eigen unieke verhaal en uitdagingen.

Kies drie Helden uit enkele van de meest karakteristieke personages van Midden-aarde en bouw je deck rond hun specifieke vaardigheden en krachten. Elke held behoort tot een van de vier invloedssferen – leiderschap, kennis, geest of tactiek – waarmee je tijdens het spel specifieke kaarten kunt spelen. Kies verstandig bij het bouwen van je deck om het maximale uit elke held te halen en het voordeel te behalen tegen de krachten van Sauron. Elke verhaalgestuurde campagne speelt zich af op beroemde locaties op Midden-aarde en biedt uren spannende gameplay waar elke keuze die je maakt een legende zal smeden die nog lang zal worden gezongen.

Hoewel je reizen grote uitdagingen kunnen bevatten, kun je je overwinning in de strijd behalen door gebruik te maken van je helden en je aangepaste dekken. Soms kan het combineren van de kracht van meerdere kampioenen uit hetzelfde Sphere of Influence je helpen de zwermen vijanden die je tegenkomt te overwinnen. Je kunt ook de wilskracht van je personages toepassen op de Lotpool en krachtige vaardigheden activeren die het tij van de strijd kunnen keren. Elke Quest is anders en er is geen enkele weg naar de overwinning – zoek het dek en de strategie die werkt voor jouw gemeenschap!

Elke Quest vereist experimenteren met verschillende strategieën terwijl je steeds meer angstaanjagende vijanden confronteert, variërend van gigantische spinnen tot felle trollen en zelfs hordes krachtige orcs! De Heer van het Duister zal er alles aan doen om te voorkomen dat je je reis voltooit. Kijk uit voor de Threat Pool – naarmate het totaal toeneemt, kan Sauron verhaalspecifieke evenementen ontketenen om je Quest moeilijker te maken. Wees voorzichtig – als je het maximale dreigingsniveau bereikt, zul je de volledige aandacht van Sauron krijgen en je Quest mislukken

  • Vorm een ​​gemeenschap van helden en iconische personages en beleef nieuwe avonturen in de landen van Midden-aarde.
  • Ga de confrontatie aan met dodelijke vijanden van de troepen van Sauron en los verhaalgestuurde missies op om vooruitgang te boeken door meeslepende campagnes.
  • Ontdek diepe gameplay-mechanieken onthuld door nooit eerder vertoonde kaartgevechtfuncties.
  • Breid je avonturen in Midden-aarde uit door extra campagnes en ga nieuwe uitdagingen en vijanden aan met gratis ontmoetingen, die regelmatig worden uitgebracht.
  • Geniet van twee spannende campagnes die al zijn inbegrepen! Red Bilbo van een angstaanjagende spin in Shadow’s Reach of onderzoek Spiders en Orcs die samenwerken in Southern Mirkwood in Shadow’s Fall.

Release info - The Lord of the Rings: Adventure Card Game


Release datum
05/11/2019

Uitgever
Asmodee Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPASARA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, spanish

Genres
board_game, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - The Lord of the Rings: Adventure Card Game

€ 24,99
€24.99
24,99 €
24,99 €
£22.49
€24.99
US$24.99
N/A
€24.99
A$37.50
24,99 €
33,06 CAD
24,99 EUR
€24.99
CZK 625.00
DKK 187.50
€24.99
24,99 €
€24.99
24,99 EUR
24,99 €
24,99 €
24,99 €
€24.99
€24.99
MX$484.81
NZ$41.25
NOK 250.00
100,00 zł
€ 24,99
24,99 EUR
1 875,00 ₽
24,99 €
€24.99
ZAR 406.00
24,99 €
SEK 260.00
CHF 35.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad