The Persistence


The Persistence

The Persistence daagt je uit om te overleven aan boord van een gedoemd ruimteschip in de diepe ruimtekolonie in het jaar 2521. Gestrand, slecht functionerend en gevangen in de onverbiddelijke aantrekkingskracht van een zwart gat, wordt “The Persistence” overspoeld met een bemanning gemuteerd in gruwelijke en moorddadige aberraties . Het is aan jou, een kloon van veiligheidsagent Zimri Eder, om dieper de dekken van The Persistence te betreden om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gescheurd. Verzamel middelen, upgrade vaardigheden en maak een arsenaal aan wapens in deze meedogenloze sci-fi horror-roguelike.

Belangrijkste kenmerken

De dood is nog maar het begin

Het enige dat het redden van het ruimteschip in de weg staat, is een reeks kloongedrukte monsters, die voortdurend worden aangevuld door de defecte kloonprinter van het schip. Als een ontmoeting met deze vijanden dodelijk blijkt te zijn, wordt Zimri’s bewustzijn geüpload naar een nieuw gastlichaam, klaar voor de volgende poging.

Een steeds veranderend labyrint

Het kolonie-sterrenschip heeft een zelfconfigurerende macrostructuur die de interne architectuur kan veranderen – en vanwege de catastrofale storing is dat precies wat er zal gebeuren. Bij het ontwaken in een nieuw gekloond lichaam of bij het teleporteren tussen decks, verandert de indeling van het ruimteschip elke keer. Elke expeditie naar The Persistence zal uniek zijn met verschillende items en uitrusting om te verzamelen en te upgraden.

Verbeteren, upgraden en uitbreiden

De technologie van de 26e eeuw zorgt voor genetische vergroting en manipulatie van donkere materietechnologie. Doe opnieuw onderzoek naar het DNA van Zimri om de gezondheid, taaiheid en verdedigingsvaardigheden te verbeteren of oogst zelfs het DNA van de bemanning om gekloonde lichamen van bemanningsleden te creëren, elk met hun eigen unieke vaardigheden.

Verken, ontwijk, vecht en verzamel middelen

De gemuteerde horde denkt er niet lang over na om Zimri-ledemaat van ledemaat te scheuren. Gebruik de omgeving om uit te zoeken, te stalken en het tactische voordeel te behalen door ze te ontwijken of te proberen ze neer te halen. Verken de dekken van het schip en verzamel middelen, wapens en maatwerk om te overleven tijdens de reis dieper de duistere en angstaanjagende diepten in.

Release info - The Persistence


Release datum
2020-05-21 00:00:00

Uitgever
Firesprite

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPAXGWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, chinese

Genres
action, first_person_shooter, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - The Persistence

N/A
N/A
RUB 2249.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.